Isnin, 25 April 2011

Terpaksa follow lain...

Assalamualaikum

Selamat petang semua. Aku just nak bagitahu bahawa  aku perlu follow semula belog-belog yang pernah aku follow dulu. Antara puncanya adalah penukaran alamat email aku lah.

Jadi jangan duk terkejut kalu nampak aku baru follow belog. Bagitahu awal-awal la.. Sat lagi ada pulak yang duk buat terasa kata aku unfollow lah. 

So dengan ini aku umumkan bahawa aku akan follow semula belog-belog yang pernah aku follow dulu. Tapi amik masa siikit la. Minggu exam sekarang. Aku jarang masuk sangat belog. Huhuhuh..

P/S: Doakan aku berjaya menjawab exam. hari ni 1st day exam. Perghh soklan memang terbaik la. huhuhuhuhuhuhu...

5 ulasan:

tomato berkata...

grrrrrrrr....

nasib baik....

klu tak aku katok ang .. haha

Inchik Eman berkata...

ni kes pasai blogger nk email dr gmail jek laa kan.
AHAHHAHAHA!
;)

gplovers berkata...

gud luck exam! x)

Cik Mira berkata...

http://www.miraedora.com/

Gud luck exam :)

Mr. Straw berkata...

Tomato: grrrrr..email baru..hukhuk

Eman: tahu tak pa..tima kasih!!

Fatihah: tima kasih

Cik Mira: tima kasih jugak..