Sabtu, 2 April 2011

Banyak betoi Bro Ben punya Follower...

Assalamualaikum..

Disebabkan terlalu tertekan dengan banyak kerja yang bertimbun lagi menyemakkan otak aku. Saja la pergi melawat page Ben Asshari. Yang aku terperasan dan tertengok jumlah follower dia lah.. perghhh.. kejap ja dah 12121 orang. No cantik punya. Bila la aku nak ada follower setinggi tu yer?? Update malas, idea kering dan macam-macam la halangan.tapi aku sedang mencuba..


Oh..jeles dengan follower beliau. huhuhuhu.. cantik plak tengok jumlah tu. Sory bos cilok anda punya follower tanpa diberitahu.. Jangan saman saya tau. Saya tak ada duit. huhuhuhuhuh...

3 ulasan:

Farhan Zulhusmi berkata...

mybe ini boleh jadi puncak semangat kita kan...nak setanding dgn pencapaian dy....amin......

efa berkata...

usaha tangga kejayaan,slow2 tak pa bila free update la walau 1 entry yey happy2 berblogging :)jdikan follower abg ben tu satu pembakar semangat utk selalu mengupdate blog :),mcm km selalu buat hehe

meaw berkata...

so, go go go......teruskan usaha anda :)