Khamis, 21 April 2011

Dari K.L ke Kampung

Assalamualaikum..

Selamat malam semua. Just nak update sikit-sikit saja. Entry aku dah cakap aku pergi K.L dan aku pon berjalan-jalan gak la kat K.L ni. Dah lama tak merempit kat K.L So aku pon merempit dengan kawan aku!


Penat merempit membeli tiket bas untuk pulang ke kampung. Hohohohoho.. Aku berpeluang merasa PUDURAYA yang baru. Hari 1st sampai K.L pon dah merasa PUDURAYA baru sebab baru buka hari aku sampai K.L. Masa nak balik kampung sempat la aku merasa PUDURAYA. Mau tengok??




Dah macam kat Airport stesen PUDURAYA ni. Sangat selesa la. Buat masa sekarang la. Lepas ni aku tak tahu la. Kalau pengurusan bagus, maka eloklah PUDURAYA ni. Kalau pengurusan macam hampeh. Tunggu masa nak hancur ja la..hahahahhahahaa..

Berjaya sampai kampung disambut oleh si minah toek ni. Hahahahah. Suka kacau dia. Dah pandai jerit dan merangkak sekarang. Boleh berdiri cuma tak dapat nak berjalan lagi ja. Tak lama lagi boleh jalan dah budak ni..


Berada di kampung untuk melapangkan dada. Hilangkan keserabutan kepala otak. Exam dah dekat. Study entah ke mana. Haduyai...

P/S: Insan yang cemerlang perlu tidur dengan cukup. Aku buat tournament hari ni. Tidur ja kerja aku sekarang. Hummm...

7 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hobi hang memang amik gambaq atas motor eyh??

Muslimah Optimis berkata...

fulamak cun r puduraya baru...dah lama xnaik bas ni.. boleh la merasa naik bas pasni gara2 nak pi puduraya baru.. hihihi... comei la anak buah ampa tu.. mau kami cubit pipi dia..

Mr. Straw berkata...

GKSB: memang hobi aku..hahah

RM: Cun la buat masa skrg..hahha. Boleh ja nak cubit pp dak tu. Aku pon duk buat..hhahaha

Muslimah Optimis berkata...

hahaha.. tolong la cubit kat aku.. geram aku ngan budak2 ni.. mau aku tarik tangan kaki depa, cubit pipi.. gomoi2...geram2

Mr. Straw berkata...

nanti aku balik kg..aku tlg cubitkan kat hg..

QasehMizTipah berkata...

alololo..chomeynya awek kecik tu..kim slm kat dia naa...haha

aDisH.sHidA berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dah cantik pudu skrg....