Jumaat, 24 April 2009

Dinner RPP




Dinner Rppp kali ini dianjurkan
oleh dak2 2nd year..penat gak kami bertungkus lumus wat
dinner ni..walaupon byk kesilapan kami tetap enjoy..fuhhhhh..penat...

31 ulasan:

msms um berkata...

dinner hanjing!!!!!!! wak lu?? hahahahahaha,

sYoOkRi berkata...

dah laa...hg ni..aku ckp dah la..ckup la 2..main2 no...

enthunter berkata...

han..han...han...haaachoowwww.....

msms um berkata...

tak de la keri dan enthunter.. walauapa pon yang blaku pada dinner kita ari tu semuanya hanyalah sebab kurangnya kerjasama daripada budak2 kita semua..semua nya banyak agenda lain dan tau bercakap je nak tunjuk pandai, tapi aku ucapkan tahniah dan syabas kepada semua budak2 kita yang menyumbang jasa sebelum, semasa dan selepas dinner kita tu, aku rasa macam best sangat.. insyallah nanti bila kita handle lagi untuk projek buka puasa dan interaksi, kita akan menganjurkan satu benda yang gemilang kita akan cuba berusaha k.. insyallah.. aku doakan kita semua berjaya untuk exam sem4 ni, all de best pada budak2 2nd year k.. chayok2!!

sYoOkRi berkata...

orait..smoga kita bjaya lps ni..

i_hate_lolipop berkata...

Yup...me i_hate_lolipop as known as Aisyahtul Diyana Ahmad Zahari,your senior. 1st of all,sorry and apologize for all or you.

Hanjeng maksud sebenar adalah "SUCKS/TERUK" bukan maksud HANJENG tu anjing. Maaf sbb buat kamu suma salah faham.

Malam adakan dinner ..sy tgk budak2 2nd year ada berapa kerat je yg buat keje,thanks sbb sgt rajin and sanggup usaha utk cover everything yang termampu. Sekali lagi dinner pada hari tersebut (masa berlaku dinner) - protokol screw up! TERUK.sbb

1. MC - duduk sahaja (motif duduk sahaja??? kaki kebas ke?)

2. MC - Salah sebut nama yang terkeluarnya bahasa LANCAU! (org lain gelak *okay la salah

3. Sebelum dinner - 3rd year dah byk kali ckp - protokol jgn silap,pergi jumpa abg hakimi,tanya *and thanx GOD jemputan VVIP aritu x hadir mungkin tuhan nk selamatkan RPPP dari mungkin..er..er sedikit malu.

Wahai adik2 yang disayangi (serius ikhlas bukan paksaan)..me Kak Syatul bukan nk ckp dinner tu ANJING - but sucks!faham x apa maksud sucks? - TERUK (tapi pada peringkat mlm jadinya dinner yang di rosakkan oleh MR.MC (maaf Tamrin) ambil ini sebagai pengajaran bukan sebagai satu kritikan yang sgt pedas.

And sy tidak tahu menahu langsung sbgai kawan matjang ttg post dia I_Hate_Lolipop adalah Aisyahtul Diyana. Sehingga semalan baru sy tahu ttg post tersebut. maaf sekali lagi kalau ada yang terasa atau marah kata-kata saya sebelum ini.

P/S = MR msms, well ini adalah Aisyahtul Diyana. Prinsip sy lebih baik jujur dari mengata belakang.Shukri lebih tahu apa yag sy nk sampaikan di Post Matjang tersebut. And akhir kata, jgn tikam belakang seperti yg kawan sy buat pada sy.ASKUM

msms um berkata...

well done cik lolipop.. anda tampil jua memohon maaf dengan apa yang berlaku tempoh hari..ini satu sikap yang bagus kalau benar2 awak kata awak baru tahu tentang nama awak yang digembar-gemburkan dalam post matjang..untuk pengetahuan awak, kerana satu kenyataan atau penggunaan bahasa yang orang lain tidak tahu maksudnya telahpon menyebabkan satu kes perbalahan kecil berlaku hinggakan pihak atasan tahu mengenai perkara ini... dan ekoran kejadian itu, sesetengah pihak yang terlibat telahpon di minta penjelasan oleh pihak atasan.. saya cuma bimbang akan ada satu kewujudan perasaan tidak puas hati dikalangan pelajar2..tapi alhamdulillah semuanya telah selamat dan menjadi aman semula setelah pihak budak2 2nd year menerima yang semua ini adalah satu salah faham, cuma ada sesetengah perkara jer.. tapi kes ini dianggap selesai, kitaorang dah ok, kita orang dah pon memaafkan antara satu sama lain.. kami semua dah maafkan dengan apa yang berlaku...awak jangan bimbang k.. yang penting awak berani tampil untuk meminta maaf dengan apa yang berlaku ...all de best for u in ur exam..

Amin-MASSA berkata...

Amboi mat kri,,,
Bkn main hang lg...

i_hate_lolipop berkata...

mr msms, sy tampil hari ini bukan kerana baru nak tampil.tapi baru tahu ttg masalah salah faham that word kelmarin.so tanpa buang masa biar me je yang explain hal tersebut.0-0 yer..me pun tak perfect mana.kalau x puas hati gak,jom pi pekena nasi lemak n teh tarik kat mapeley..leh gosip2..*hehe

msms um berkata...

ha lolipop, bagus la macam tu, jom la kita pekena teh tarik dan nasi lemak kat mapley nak..kita gosip, saya tak da hal dah, lupakan je pasal dinner hari tu, dah ok dah semua, yang penting buka buku dan lembaran baru k... meh p lepak kat mapley nak, gosip2 , hehehehe.. ajak syukri skali dan yang lain2, baru best, ajak yg 3rd year yang lain k wat..

enthunter berkata...

owwww....aaaaaa....uuuuuuu.....bnda dh jd biar la...dh mohon maaf pun dh...x yah nk sbut2 lgi....pulut cendoll 1!!!!

msms um berkata...

wak lu kenet!! nak g pulut cendol cakap r, jom r, ajak presiden makan pasemboq!!!!!! hahahah

i_hate_lolipop berkata...

jom ar lepak mapeley,anytime bebeh...

korang takde santai2 kat ulu yam ke?
best wooo....

msms um berkata...

em kita orang dah g uluyam tu,, baru2 ni ada g sebelum wat projek rppp ag, jom r g lagi pah exam nak, k yang g mapley tu pas exam ni g lepak2 nak, wat gosip pasal kawan tikam belakang, hahahaha

I_Hate_Lolipop berkata...

sedey ooo..ko gelakkan aku yer?..jage!

msms um berkata...

hehehehee,
jangan r marah lolipop, aku saje jer.. em aku paham ko marah, tapi anggap je menda ni dah selesai k...
em nice blog ko wat tu..

MSBH berkata...

wa...sakan la hgpa berinteraksi no..
p cendol pulut la.mkn kat mapley la..
mcm2 ada..pikiaq exam nu...lps 2 kita ENJOY!!!!!!!

2nd year rppp berkata...

sapa suh ang buat blog, dah ada kemudahan, kita guna jelah, nak marah plak tuan presiden rppp??
nak gomcah romyak r...hehehehe, sera tak chengkap pulak....hehehehe

I_Hate_Lolipop berkata...

yay..mari kita kendurikan ini blog!...

Tq sapuan, blog aku bukan unsur politik, tp lebey pada 18sx, ttg hidup remaja yg sengal (aku ke?), ttg gosip.haha.so kat situ terbuka nak ckp ape pun k.sbb kita dah 2o lebey,takkan otak nak ckp mcm budak 15 kot..

MSBH berkata...

aku x mrh la..aku cuma suh tumpukn pada exam ja..lps ni nk bgosip ka, nk bertumbuk ka, ada ku kisah..nk gomcah romyak la..hahahah

I_Hate_Lolipop berkata...

gomcah romyak tu ape? adakah bermaksud mencicah tempoyak?

msms um berkata...

hahahahaha.. apa ke hel nya ko no lolipop.. ada ke patut cakap gomcah romyak tu mencicah tempoyak, ingat makan je ek.. hehehehhe.. gomcah romyak tu bermaksud kalau nak gaduh cakap r...hahahaha, tu maksud dia la...ada ke mencicah tempoyak... ingat ni musim durian ker??hhehehehe, jangan marah k, cuma lawak sangat tanya mencicah tompoyak, untuk pengetahuan lolipop, nak gomcah romyak tu adalah asalnya bahasa terengganu dan kelantan tapi cuba di KL kan, kira cakap luer le..... hahahaha, ini adalah idea amin si tulang empat kerat, hahahahahaha

MSBH berkata...

bkn ko x kenal lolipop nie..sume bnda dia aggp mkanan..sebab perut dia syik lapar setiap 0.001 saat..sbb2 sume bnda yg pelik2 ckit dia ckp mkanan jer..ish2...

msms um berkata...

amboi ang ni keriaq!!!! sedap je mengata orang kan, alang2 kata lah banyak lagi bia banyak sikit dosa ko dapat, hahahaha, nak gomcah jom r, sera tak chengkap dan nak gomcah, chenkek r, hahahahahaha, takut dang ke orang cakap, sampai tersasul, hehehehe

I_Hate_Lolipop berkata...

ooo...tue maksud gomcah romyak.mati2 aku ingat mencicah tempoyak.

msms um berkata...

hahahahaha, tu lah maksud sebenarnya, mencicah tempoyak tu bahas alain plak tu, nanti time musim durian, barulah leh sebut mencicah tempoyak, hahahaha,

enthunter berkata...

aku addct ngn cendol pulut ttdi..dia smpn dadah ke dlm tu...nk mkn lg...

msms um berkata...

em, keneth2, memg pon dalam makanan kebanyakkan mamak, dia memg ada taruk satu perisa yang ada mengangdungi sedikit dadah yang akan wat kita ketagih nak makan menda yang sama, tapi ok jugak, atleast kalau kita g makan slalu,kita akan memperkembangkan lagi ekonomi bandar di kawasan ttdi jika di lihat melalui perspektif ekonomi, kata dr nor seperti dalam area 2311, ekonomi bandar, teori perletakan industri mengatakan bahawa industri cendol ini memberi keuntungan yang memberangsangkan, hahahahahahahaha, tau la blaja ekonomi bandar, kata sapa2 yang suka berkata2 kepada aku, huh!!!!!!!!!

enthunter berkata...

haha..tpi letakan cendol pulut trlalu jauh dr um..ptut letak dkt jbtan..bru mmdhkan prjalanan kta...hahaha

msms um berkata...

hahahahhaa, ye betol tu letakan cendol pulut ni terlalu jauh, kalau ikutkan dari segi kos memg kita akan rugi sikit, so tak jadi perdagangan kalau kos pengangkutan tu mahal kan?? hehehehe

enthunter berkata...

btul2...x cya tnya lec...hahaha