Ahad, 24 April 2011

Selamat tinggal musuhku and the geng.

Assalamualaikum.

Walaupun esok aku nak exam. Tapi tangan aku meronta-ronta nak jugak hupdate pasal semalam. Satu lagi aktiviti kumpulan paling meriah! Sure heboh la kononnya tapi aku rasa dah macam kenduri semalam. Riuh-rendah tak ketahuan hala. 

Majlis berkenaan tentang tiga orang sekawan yang akan balik ke kampung halaman masing-masing. Onie, Tatia dan Tomato. Depa dah set tarikh awal-awal lagi dan aku pon join jer la. Bukan selalu kan. Dengan tema baju melayu dan baju kurung. Uih, sepakat jugak depa ni. Si Hidir pakai dah mula-mula tapi tukaq sebab tak tahan panaih. Lekehhhh.. Aku sampai lencun pakai baju melayu. Membakar punya pasai..

Mau tengok gambaq semalam? Aku cilok jer dari album si Munet dan Nadh. hahahahha. Sory lah no. Aku tak ada kamera. Tak mampu nak membeli yang mahai-mahai dan yang murah pon tak mampu jugak. Jom layan gambaq. Biaq gambar yang bercerita pulak.












Gambaq last pelik sikit. Ada muka orang tak puas hati. Tak tahu punca kenapa dia buat muka macam tu? hahahahah. Tapi kat majlis macam-macam peristiwa ada. Sorang sakit mata! dua orang lagi buat jejak kasih. Lagi satu baru aku tau depa bertiga ni memang adik beradik betoi!!! gambar di bawah yer. 

(3 beradik = Lain benor)

(Baju kurung merah dan tudung depan ungu sikit tu buat jejak kasih)


Dah tamat episod jejak kasih!! Selamat jalan romeo hanya untuk mu saja. Setel semua program, semua orang enjoy. makan kenyang. Berjalan sana situ sini sakan sampai letih. Ada buat macam rumah sendiri pon ada. Tapi tapi ada satu lagi. Aku mendapat layanan terbaik punya. Mau tau?? tengok gambar dibawah.


Kipas paling laju penah aku rasa. Perghh.. Angin dia memang mendayu-dayu lah. Sampai bertambah peluh aku kembali. Sebab nak kena putar secara manual. Duk tunggu bertahun tak laju-laju jugak. Hadoihhh.. Macih tuan rumah. hahahahah...

Cukup-cukup. entry aku dah mula merepek tak ketahuan hala. Kepada mereka bertiga. Selamat maju jaya dan berjaya dalam hidup anda masing-masing. Tima kasih sudi melayan kerenah aku yang sangat tak berapa betol. 

P/S: Setiap perkenalan sentiasa ada perpisahan. Tapi jangan duk risau. Facebook kan ada. Leh ja tengok hari-hari sampai terbeliak bijik mata. wekkk...hahahahahaha...

10 ulasan:

HajarRasdi [BdkKck] berkata...

hahaha.. kipas tu la yg terbaik. ada org rakam, tapi x taw sapa..

Erin Azizan berkata...

ceh tak buleh belah,...jejak kasih pon ada..ish2 sapa la tu,,

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hahahaha.......

yg kipas tu tak menahan....

ahahaha

aDisH.sHidA berkata...

kipas tu pusing waktu malam je...

Nana Miyuki berkata...

kipas pn di masukkan :)

AmOi berkata...

budak baju merah pon datang. hehe. seronok jejak kasih, happy dpt jmpa kwn2 baru. plg seronok buli budak ni soh pusing kipas tu secara manual. hahahhaha

meaw berkata...

woiiiiiiiii,pasaipa kipaih tu?aku kipaih ang kang,huhuhu..........
tengs weyh sudi mai,sayang ang lebih aihhh !

saya bukan tomato berkata...

aku taw ang mesti rindu musuh ang ni punya ..
ang p tatap gambaq aku kat pesbuk tuh puas2 sampai terbeliak bijik mata . hahah !

terbaekkk ahh kipas tuh ! sama2 :P

Mr. Straw berkata...

woit woit.. serius aku rindu gelak ketawa geng KBU.. damn.. u all make my world so different..

tiha berkata...

wah menariknya...^___^