Jumaat, 22 April 2011

Aktiviti aku semasa di Kampung.

Assalamualaikum.

Mai-mai minum ayaq milo panaih. Sedap ohhhh. Hilang idea nak update tentang cerita best-best dan yang memberi sedikit informasi. Lantak la. Janji belog ni berupdate la jugak dari kosong ja.




Bila sampai kampung ja kawan terus call. ajak outing nak shoot katanya. Uih, dah ada team photography dah kawan aku ni. Siap bawak model lagi untuk bergambor. Sakan. Aku dah jumpa si Shah Jihan. Hahahhaha.  Kat tempat ni jugak. Tak leh nak buh gambaq dia. Mahai katanya. Wlurrrr...




Aktiviti malam pon bergambar jugak. Hahahahaha. Ragam kawan-kawan aku. Macam ni lah bila aku balik. Ada saja aktiviti depa ni. 

P/S: Aku sangat mengantok. Tahu nak tidoo ja ni. Aduihhh.. Study entah ke mana. Macam mana ni. Mampuih kalu tak study. Nak jawab apa exam nanti...

5 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

cantik weh pemandangan senja pic no 2 tu...

mcm dlm lukisan plak

misznanarizal berkata...

rinduuu nak blik langkawi...sob3...

meaw berkata...

cokelat hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

tomatokering :) berkata...

hohoiii !! cantek pic pompuan tu..ngeh3~

ehh header baru nampak ^^

Mr. Straw berkata...

Pic no 2 ja lawa...hahahhaa..adoihh..