Isnin, 11 April 2011

selalu jadi macam ni tak?

Assalamualaikum

Tengok gambar yang Kak shida post kat KBU tadi buat terliuq ja. Pekena cucuq pisang time-time macam ni memang best. Tapi aku mampu minum ayaq milo panas ja la. Itu ja ada, nak beli cucuq jauh sangat. Malas dah nak kuaq time macam ni.hahahaha.

Aku nak sentuh bab cinta sikit. Ewwww, jangan coba cop aku jiwang nooo. Ni just sesi ice breaking. ehh ehe ehhh tak tak sesi tukar pendapat. Aku pelik dengan satu benda ja. Sapa pernah jadi situasi ni angkat kaki dengan mengadap laptop pastu pijak laptop sepuas-puasnya. Hahahaha. Mau buat? confom dak kan.. hahahaha,

Orait-orait kita ke persoalan yang aku cuba garapkan. Musykil aku.. Macam ni, panjang cerita dia. Aku tak mahu pendekkan. Aku selalu terperasan, bila time kita solo or sapa-sapa solo ada tak orang terhegeh-hegeh kat hangpa? Kurang kot rasanya, ada tapi tak banyak. Tapi time kita dah ada Awek @ Pakwe @ Marka @ Suami @ Isteri, time tu la orang baru nak terhegeh-hegeh suka kat kita. 


Aku pelik betoi, time solo sapa pon tak mau. Tak laku terus tapi bila dah berpunya, berduyun-duyun duk mai luah perasan. Dulu masa solo langsung tak pandang. Heran heran heran. Pelik betoi.  Kenapa jadi lagu tu? Kenapa jadi macam tu? Aku terpikir la jugak. Sebab pernah jadi kat aku.hahahhaa..


Macam tu ka dugaan percintaan?? ayat tak leh blah. jangan duk cop aku mat jiwang pulak. Sekadar berbincang isu-isu di petang hari.. Itu aja. Macam-macam dunia ni. Aku pon kadang-kadang dah tak faham. Persoalannya kenapa jadi macam tu. Aku tak faham betoi lah..hahahahhaa..

P/S: Jangan duk rosakkan hubungan orang. Tak elok nanti bila kena kat batang hidung sendiri baru tau macam mana rasanya. Ingat insan yang cemerlang perlulah menjaga hatinya dengan tido secukupnya. The End.

9 ulasan:

saya bukan tomato berkata...

haha ! ang nak kata ang hot la nie ? :P

"Che Ain" berkata...

siapakah oag yg mganggu anda@atau kekasih anda?

meaw berkata...

aku rasa lepas berkapel ni kan, seseorang tu lagi menyerlah sebelum solo...i mean dari segi,luaran n dalaman...atau orang ketiga tu cuba untuk memusnahkan hubungan tersebut....btw,aku nakk cop ang mat jewwwwaaaaang jugok,hamik ang,HAHA :P

Syukri Hasshan berkata...

ehh..tak tak..bukan mcm tu mksdnya. dulu-dulu punya kisah..skrg tak dah..saja bertanya..

Farhana Jafri berkata...

SETUJU SANGAT!!!! hahaha tnsion gila ni.. geram pon ada.. bila tgh single mingle xd plak yg nk msuk line.. bila dh ada yg trsyg, mula la yg tu wt sesi luahan prasaan.. jap g yg ni plak.. eii bngang gila~~!!

jemput singgah ANASAURUS :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tau xpa...

masa dok solo sorang pn xmau..

time dh berpunya ni pakat dok syok n luah perasaan plak...

tapi semua tu atas kita la macam mana nak tangani atau elakkan semua ni

Syukri Hasshan berkata...

betoi betoi..time solo sapa tak mau masuk line..dah berpunya baru kalut nak masuk line..heran heran..

hadiee berkata...

wah. semakin hot nampak. tahniah3x

Cik Z@i Pen@nG berkata...

well...itulah dugaan hidup...nk tgk smda kita ni jenis setia ka jenis mata keranjang...tepuk dada tnya ati sapa yg kita mau...