Sabtu, 23 April 2011

Exam dah dekat rupanya..

Assalamualaikum.

Selamat pagi. Semua dah mandi belum ni. Mai-mai kita buat senaman sikit untuk regangkan tulang-tulang anda yang tengah sengal tu. Buat macam aku cakap ya. Kalu ada tingkap pergi jenguk kepala tu. Dah cukup mari sambung berbelog. Ntah apa-apa punya senaman.. Merepek..

Aku baru nak bancuh ayaq milo panaih ni. Sapa nak? Angkat tangan ramai-ramai!! Tapi aku tak layan pon sebab milo tu memang untuk aku jer la. Nak? buat dan beli sendiri. hahahahahaa. 

Dah melalut sampai kelaut gayanya. Macam mana ni. Demam exam dah mula melanda diri aku! Demmm. Masih ada exam lagi yang perlu aku tempuh. Risau-risau sebab study entah ke mana. Kelaut ke? lebih kepada alam mimpi aku sebab aku kuat tidoo sekarang.



Jangan time tengah duk menjawab exam aku tidoo sudah! Bahaya betoi ni. Kena lak tengah duk berangan. Tak ke haru tu. Tak ketahuan la nanti. Serius aku study entah ke mana sekarang. Adoihhh. Macam mana mau jawab ni.

25 ni dah stat exam. Rosak-rosak. Cukup lagi ka masa? Cukup lah kot. harap-harap lah..hahahahha. Kalu tak cukup. Tawakal ja la. Tu la, tak da kesedaran awal-awal. amik hang!!

P/S: Study awal-awal untuk elakkan tekanan di masa exam nanti. Jangan duk ikut budaya aku yang tak ketahuan hala ni. Last-last serabut otak ada la..hahahahhahaha

4 ulasan:

meaw berkata...

ek eleh,org da abis exam r,HAHAHAHA! kesian kat ang no,miahahahaha!

Mr. Straw berkata...

cepat betoi hg komen meaw..dah siap ke makanan kat umah tu??aku datang nak makan jer!!hahahaha

MR. MIND berkata...

x start study lg...~~~lalalala

♥anas♥ berkata...

ko asyik minum milo panaih je kan..feberet eh.hehe..nway,gudluck exam =)