Ahad, 26 April 2009

Boling RPPP


Kejohanan boling Rppp dianjurkan bertujuan utk mengeratkan hubungan
senior dan junior serta juga pensyarah
team ku berjaya dpt johan.
no-2 n no-3 berjaya digondol oleh geng2 3rd year
syabas diucapkan
hehehe..
tahun depan jumpa lg..
hrp2 ada ler..

34 ulasan:

msms um berkata...

siapalah yang jadi pengarah projek bowling ni..cam best je kan keri?? syabas kepada pengarah projek kerana menganjurkan projek yang penuh gemilang ni...ko bukan pon pandai main..hahahahah

sYoOkRi berkata...

rilek msms...2 sume dr kerjasama dak2 2nd year gak..pengarah ptot hargai usaha ank2 buahnya yg bertungkus lumus tuk jayakan program ni..aku ucpkn tahniah la kpd team boling yg bjya anjurkn boling ni..
bangga safuan..da org puji dia..

enthunter berkata...

jgn puji bdk tu lebih sgt....nti dia blagak nk mampus...aku x bleh tgok orng blagak..rasa nk Ong bak pat 3 ratus kali....hahaha

msms um berkata...

wak lu enthunter?? nak gaduh cakap r?? tau ko tu dengki ngan safuan kan??aku sebagai kawan dia rasa tak syok r ko tu nak ong bak dia plak, dia tak bagi side kick kat kpala ko dah mujur dah..hahahaha.. safuan tu memg sorg pemimpin yang banyak berkorban demi kepentingan orang lain.. susah nak cari pemimpin macam tu tau.. hehehehe

sYoOkRi berkata...

eleh..msms backup diri sndri..
blah la wei..nyampah aku..
hahahah..

msms um berkata...

await hang plak ni keri?? hang nak gaduh ngan safuan jgak ker?? nanti aku bgtau dia k..ko ni tak baik la dengkikan orang dan nyampah kat orang plak da... aku tau r ko nak wat blagak plak ngan dia, tau ko lej jawab exam undang2 tadi, hahahaha, wei, ekonomi ni macam mana??

sYoOkRi berkata...

sat g kita wat la ekonomi..
stdy2..hahah,..

i_hate_lolipop berkata...

ini satu PROJEK GEMILANG oleh 2nd Year,well done. Bowling secara jujur - sgt2 best.thanx tuk pengarah.

P/S = Ni serius jujur sgt best,Tahniah Safuan hasil kerja kamu sgt bagus.

sYoOkRi berkata...

adoyai..kembang n makin blagak la si safuan nnti..dah byk org puji ni..hahaha..anyway asalkn sume org happy its ok..2 lah kenangan yg ada..

Tanpa Nama berkata...

btol3 kri aku sokong ngan kau...makin berlagak r pengarah projek bowling tu...asyik nak puji diri jer...huhhuhu......jgn marah erk msms

2nd year rppp berkata...

woi keri, yang hang nak nak dengki sangat kat safuan tu kenapa?? safuan tu kawan aku la, walau aku tak duk 9th, tapi aku tau dia baik dan lau dia arah wat keje, dia takkan lepas tangan terus pada anak buah dia, dia turut sama buat keje malah keje yang anak buah dia buat masa projek bowling tu pon dia yang turut buat sebab nak jayakan projek ni, nampak macam senang tapi perlukan pengorbanan masa dan komitmen yang lebih tau.. lolipop sendiri dah kata projek bowling tu gemilang daripada budak2 2nd year, dan puji safuan jalankan tugas dan kerja dengan bagusla... kepada safuan, sebagai kawan mu aku rasa berbangga jugak dengan kejayaan yang kau hasilkan dari projek yang kau arahkan tu, projek bowling rpp 08/09 tempoh hari..semoga kita sama2 happy dan maju dalam pelajaran kita.. kepada lolipop thanks sebab puji, kami cuba wat yang terbaik dan cuba jalankan tugas yang diamanahkan dengan lancar.. thanks lagi sekali...all da best!!

Tanpa Nama berkata...

x hbs2 pasal bowling..dh lpas dah..tau la bowling hr2 best..

i_hate_lolipop berkata...

apo nak dikato..kalau dah best mmg kena dipuji.tapi masih tak puas hati sbb geng sy kalah.mungkin jari cacat kot,tu pasal x menang!...*nangis sambil mkn choki2..

2nd year rppp berkata...

em betol tu lolipop, lau memg best akan kena puji lakan...ada ke patut tanpa nama tu cakap macam tu.. hhuhuhuhu.. yang penting kita semua hapy, lolipop, lau tak menang tak pe, jom kita lawan persahabatan nak, heheheheh

enthunter berkata...

haha...aku tau spa msms tu...angkt bakul sndri...aku kalo nmpk org blgak nk mampus ni..aku lnggr je guna lori smph DBKL...

msms um berkata...

wei kenet, ko ni tak habis2 nak ngutuk aku yer...aku tau r ko dengkikan aku, kan gaduh cakap r k.. kan ada jugak aku langgar ko ngan lori sampah majlis bandaraya petaling jaya kan, ko nak??
hehehehe

i_hate_lolipop berkata...

kalau langgar guna lori sampah MBPJ, nanti Dr.Mela leh kesan sape yg bunuh dia..kalau nk bunuh fikir jln yg org x dpt tahu.be profesional la bro..

lawan persahabatan?..kang kamu kalah susah..

msms um berkata...

em tak pe kita upah pembunuh upaha untuk langgar si keneth ni, baru padan muka, samseng sangat, tak macam tu lolipo?? hahahaha, kita wat macam tu r baru best, ke ada cadangan lain lolipop?? hehehehehe

I_Hate_Lolipop berkata...

x baik lah dosa..tuhan marah.guna je kapak,pastu lap darah guna kain buruk.suma settel.

msms um berkata...

oh, guna kapak ek??
em bagus jgak cadangan tu.. rasanya lagi selamat lah, bagus cadangan tu, em baik kita mulakan cepat, nanti keneth nak balik sarawak dah... hehehehe... jaga ko keneth, aku dan lolipop nak bunuh ko ngan kapak ni, hahahahaha.. tak sempat nak rasa pulut cendol kat ttdi nanti, hehehehe

MSBH berkata...

wei..agak2 la..x baik tau bunuh2 org ni..apa kes guna kapak..guna la bom ke..ok gak..mcm altantuya..letupkn sekali tulang2 dia..xda sapa tau..hahah..setel keja..p maple..mkn nasi lemak..knyg perut..

2nd year rppp berkata...

ko ni lagi kejam keri, dah macam puak taliban pulak dah nak tikam dan bom2 ni, apahal plak dia ni la... tau la 30 tu last ko exam pahtu dah merdeka dah, sama lah nanti kita semua akan merdeka, bila bleh result, aduh la, kecut perut di uatnya...

enthunter berkata...

oi!!2..jgn lupa aku ni kebal...x caya tnya lec aku...hahahaha

I_Hate_Lolipop berkata...

enthunter, adakah kamu menggunakan PERUT sebagai senjata kebal?

Dimanakah letaknya kekuatan enthunter?
1.Di kerisnyakah?
2.Di perutnyakah?
3.Di kegebuannyakah (kulit gebu)?

msms um berkata...

lolipop, semua jawapan yang anda bagi adlah salah, kekebalannya terletak di mukanya yang comel macam yang si cantik manis wiyah... hahahaha, paan dan dazrul jangan marah, wiyah tu dah jadi milik enthunter, hehehehehe

enthunter berkata...

hahaha...aku gelak...aku gelak...dan aku gelak....lagi2 aku gelak...aku kebal..sb en.wan penah ckp..aku kalo kena tembak x mati...hahha

msms um berkata...

ha memg betol pon ko tu keneth lau kena tembak memg tak kan mati kecuali kalau kena langgar ngan lori sampah MBPJ hahahahahaha, sebab perut ko tu keras dan kebal, lau kena tembak siap pantulkan balik peluru tu, hahahahaha

paan lg... berkata...

da la weiii.jgn nk puji aku sgt2..hahahaha...aku da la xsuke kene puji2 ni...

msms um berkata...

apa hal plak paan ni, bila masa kita orang puji kau ni, ko ni memg perasaan betol la, nampak lain je skarang, are u ok?? hehehehe

enthunter berkata...

aku nk lnggr paan ni..sapa nk join??!!!

msms um berkata...

aku nak join! aku nak join! jom r, sapa yang tak nak ikut dia bukan geng2 cendol pulut, hahahha, aku sokong ko keneth, kita langgar je si paan ni, tak leh di biarkan ni, huh!!!

enthunter berkata...

jum msms..aku bw lori dbkl..ko bw lori mbpj...

msms um berkata...

ok, tapi aku ingat aku nak tukar la, aku nak bawak bas mbpj lagi syok, bawak geng2 kita semua yang rpp dan junior naik bas tu kasi berat skit, pastu kita langgar je paan ni, baru syok skit wat?? beresssssss

enthunter berkata...

mana2 la msms..jnji dpt wat gtu kt paan...hahha