Ahad, 3 April 2011

Mini Gath.. Karok + Boling

Assalamualaikum...

Hari ni aku tak kuar mana-mana.. Duk bilik siapkan asgment ja. Tapi tapi kaki aku sekarang sakit. Nak jalan pon susah. Serius aku tak tipu. Dua-dua belah kaki aku sakit gila-gila. Sampai nak berdiri untuk 10saat pon dah tak boleh. So aku just duduk dan baring jer. Beli makanan tengahari tadi terketar-ketar jalan. Sampai orang tegur!

Errr.. Sebab pa jadi macam tu yer?? pelik gak aku?? Salah makan ka? Salah nyanyi ka? Humm.. tak tahu la. tapi semalam memang enjoy gila-gila la. Dengan Geng KBU. Ada Kak Zai, Cik GKSB, Daus, Ana, Onie, Erika (Tomato), Juan, dan Adam. Salut lah kat hangpa!!

1st kami main boling. Erkk.. Daus menang! Aku kalah 1 pin ja dengan dia tapi kami berjaya tewaskan Cik Gksb tu. Hahahahahha..(gelak jahat). Habis main depa ajak Karok pulak. Ni aku tak berapa nak berkenan sebenarnya. Aku bukan kaki karok!! Nak masuk karok setahun 2 kali rasanya. 





Sory gambaq tak berapa jelas. Biasalah, pakai henset cap tenuk! mana nak lawa gambar. Hahahaha. tapi enjoy la semalam. Memang happening. Ayat paling aku akan ingat!!!! "SALAH LA,BAK MIKE" diucapkan oleh si ERIKA kat aku. Nyanyi salah tune dan piching. Dia ajak duet tapi amik lagu jiwang karat mana aku pon tak tau. Hentam kromo jer la. Apa lagi!!!! mau pecah perut time tu!!gelak sakan..hahahahhahaa..

Last sekali pekena CKT kat permatang pauh. Lepak situ sampai kul 12 malam gak la. Ada jugak sesi ice breaking!! Sebab ada cik ANA yang tak sempat nak berkenalan masa Gath tanjung asam. So ada la sesi ice breaking sikit-sikit. 

Semua sembang isu semasa dan terbongkar lah rahsia bahawasanya lelaki jugak ada yang jiwang dan ada taman dalam hati. Bukan aku yang cakap tapi si Daus Spartans tu. Adoiii.. macam-macam depa menyembang!!kisah-kisah tragis la, cinta, emosi, kawan, masalah dunia dan segalanya depa cerita!! Orait aku dah kenal depa tu dengan lebih rapat lagi. huhuhuhuhuh.. Ko ada??hahahhahaha 

Lepas ni nak ACI TRY TEST suara!! Tak puas hati betoi. Video aku nyanyi si GK pergi upload dalam KBU!! Malu dohh,...depa gelak kat aku weh.. dah la nyanyi salah...hahahhahaha.. adoii.. terbongkar aku tak da bakat nyanyi langsung.. demmm..

Sekian. terima kasih sudi baca!!!!

P/S: teringat ayat ERIKA!! Dermmmm... Aku seronok kawan dengan mereka-mereka dari KBU ni.. Happening wehhhh.. 

8 ulasan:

anith chan berkata...

Terketaq2 lagu org parkins0n kah.hahahaha

JuAn NaSir berkata...

cikgu ayuuuu!!!! lalalala cikgu ayu!!! hahaha

Syukri Hasshan berkata...

mau kena penangan cikgu ayu aku..sampai la hgpa ingt!!!

meaw berkata...

hebakkkkkkk ! p hentak kaki ang kat dinding nuh,kang elok la dia...

Cik Z@i Pen@nG berkata...

cikgu ayu da best....hak3

saya bukan tomato berkata...

podacettt ! mengata aku noh . siap ang :p

jgn lupa duet lg.. p carik lagu ! hahaha XD

nsb bek bnyak gmbaq aku . lala ;p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hahaha..

lagu tanpa tu memang kena gelak kaw2 la ngan aku hahaha

aDisH.sHidA berkata...

KAK LENGUH KAKI NIE....HUHUHU....GARA2 PANJAT BUKIT WANG DAN MAIN BOWLING NIE.....WAH LAWA HEADER BARU..MR STRAW