Rabu, 13 April 2011

New Face... baby face...hahahah

Assalamualaikum.

Malam ni tak ada air milo panaih sebab aku malas nak bancuh lagi. Sibuk duk pomen-pomen helmet dengan belog sekali hari ni. Tu jer la kot.

Aku dah makeover sikit belog aku hari ni. Setelah sekian lama memakai template yang lama dekat 1 tahun lebih. Nak tengok benda baru lak. So aku pon edit-edit la template baru ni.

Tu jer la. Tak da benda lain dah. Sibuk siapkan report ja. Lusa nak kena hantar dah. Lusa tu pulak aku nak pergi k.l. So cepat-cepat siapkan. Hahahha..

P/S: Lawa tak template baru aku ni? Reason sebab dah bosan dengan template lama. New Face sikit walaupun tak ada beza sangat. HuhuHU.. Ingat, insan yang cemerlang itu memenuhi hidupnya dengan amalan yang tidak membazir masa! itu jer.. Merapu lagi..

5 ulasan:

meaw berkata...

okay sempoi :)

Syukri Hasshan berkata...

sempoi ka??macih!!

nelly berkata...

lawa2 !!!

Mr. Straw berkata...

tima kasih!!!

zezolla_atin berkata...

uii..comey anak sedara pakcik..