Sabtu, 25 April 2009

Hari-hari berliku....

huhuhuhu...
apa la nsib...exam dah 3 paper..
tp demam ku belum sembuh..
tension toi..
ari isnin ni paper Undang2 Dasar Bandar AREA 2115..
xtau leh jwb ke x...
sbb dok kn pkir pasai undang2 ni..
lu pkir la sndri...

16 ulasan:

msms um berkata...

ksian ko kan demam..tak pe yang penting berjaya r dapat 3 pointer... chaiyok2..weh ltak r gambar banyak2 skit yang geng2 2nd year ni

sYoOkRi berkata...

2 la pasal..aku dok rhtkn bdn ni...
mkn ubat dah..hrp lega la demam ku ini.. sabar la msms..nnti ku msukkn gmbr dak 2nd year no..tntg aktiviti yg kita anjurkan la..tgguu...

Tanpa Nama berkata...

syukur alhamdulillah akhirnya lpas jgk paper undang2......walaupun ku x dpt jwb tp aku suka tgk kwn2 aku yg lain..semua happy kuar dewan exam....x pe lah kalo ada rezeki tu ada la...kalo x de nak wat cmner....tp aku suka tgk presiden kita gembira jer...

2nd year rppp berkata...

kepada tanpa nama tu, jangan la anda bersedih..saya tau anda mampu jawab tapi saje je blakon, nanti kuar result anda yang tergempak kan?? huhuhuhu, harap anda tabah yer... insyaallah akan ada kejayaan kepada sesiapa yang berusaha.. man ja dal, wa jad dall.. siapa usaha dia dapat.. insyallah..

sYoOkRi berkata...

ya btol..aku pon tgk tanpa nama sjja wat muka sedih..padahal sume paper dia A..mantap siot..

2nd year rppp berkata...

hahahahaha.. betol tu, mesti dia akan dapat result yang mantap, kan?? ko pon sama la keri, blah r , tak nak ngaku la plak.. hahahahha.. ko pon sama je la... tapi yang penting semua geng2 kita power2.. hahaha

Tanpa Nama berkata...

yer la tu.....tp mmg safuan result sem ni terkejut pensyarah aku rase.......semua paper dia kt dia dpt jwb....cnfm a dh...mmg bgs r ada kwn mcm ni......x sia2 ambik rpp walaupun aku x reti...syookri tu plak saje nak kenakan aku la tu...aku tau la ko hbt...ahakz...

2nd year rppp berkata...

kepada tanpa nama tu, saya rasa awak patut cakap kat rushdi tau dia paling teror dan cerdik dalam budak2 2nd year..jangan awak terasa dah r, saya suh awak cakap kat rushdi je, k?? hehehehe...bukan kat awak k.. rushdi akan dapat result yang tergempak dan akan kalahkan pencabar2 dia yang terdekat seperti fakhrudin, syukri, safuan dan lain2 yang sama rapat pointer dengan dia.. hehehehe, tak kisah sapa tinggi, yang penting jangan ada gaduh2 sudah la k, lau rasa tercabar dengan kawan2 yang tinggi pointer daripada kita, kita usaha lagi dan terus berusaha supaya kita dapat lagi baik daripada kawan2 kita k.. pesanan untuk semua ni... wish u all luck...

msms um berkata...

ha, kepada tanpa nama tu, kawe tahu sapa demo..demo lagi pandai dari kawe lah.. tok penah pon kata yang kawe ni semua paper boleh jawab.. kawe tok pandai serupo demo, demo amerika, kawe palestin, hahahahaha.. demo jangan bmbang, semua geng2 kita akan dapat keputusan yang cemerlang k... insyallah, doakan kita semua

Tanpa Nama berkata...

dh la mls aku nak ckp pasal exam ni..benda dh lpas nak wat cmner biar, redha n tawakal je la...huhuhuhu...relaks r safuan jgn marah...ni satu lg saper yg naik kan nama aku ni...geram btol la...

Tanpa Nama berkata...

kepada 2nd year rpp tu..aku tau saper tu..dh kenal sgt ngan ayt mcm tu..2 tahun dh besama mcm ayat dlm msj jer...tp jgn la kait ngan pointer..aku x sebut pun..ye la benda ni semua ats rezeki saper stdy, faham n dpt jwb dpt tgi la..btol x syuk..

rushdi berkata...

salam..dh la cukup la...korg ni pasal exam pun nak gaduh ker..benda dh lpas biar la...janji kita fokus kpd subjek yg x lps lg analisis n ekonomi tu lg penting..benda dh lpas kita tgu jer result nyer...

sYoOkRi berkata...

ya baik...tumpuan kita pada paper seterusnya..gud luck semua..

2nd year rppp berkata...

wah nampaknya dah makin panas blog budak keri ni...hahahaha.. saje aku kasi panas skit blog ni, baru nampak macam ok skit blog ni kan... apa2 pon, kita fokus pada 2 lagi paper rpp yang bakal kita ambik ni, hahahaha.. paper ni ada yang susah ada yang mudah, tapi kita tengok je macam mana nanti.. yang penting aku nak tengok geng2 kita berjaya.. insyaallah

MSBH berkata...

betol..aku sokong..aku nk tgk kwn2 kita bjaya ja..

msms um berkata...

sokonglah selagi boleh sokong, dah balik langkawi kan dah tak boleh sokong dah kan... hehehehehe, bila nak cendol pulut ni??