Khamis, 28 April 2011

Rehat seketika....

Assalamualaikum.

Ada sikit waktu terluang. Saja nak update belog ni. Tak mau bagi belog ni terabai sangat. Harap-harap ada la pembaca yang setia *dalam mimpi aku jer la kot*. Aku baru ja lepas habis minum ayaq milo. Dahaga petang-petang ni. erkk.. Dah nak malam pon sebenarnya.

Aku rasa dalam 1 minggu ni kerap sungguh aku melepak dengan geng-geng KBU. Harap-harap depa tak bosan dan jemu la tengok muka aku ni. Hahahahahaha. Tak sangka dalam masa yang singkat ja aku boleh rapat dengan depa semua tu. Unik sungguh KBU ni. 

NAMI pon masuk KBU disebabkan aku. Kalau aku tak cakap pasal KBU ni, confom mamat tu tak tahu sangat. Saja ajak dia, bila ada event ada la geng nak di ajak. Malas jugak nak pergi sorang-sorang. Hahahha. Itulah tujuan aku sebenarnya. Hahahhaha. Berhasil dan ada manfaat jugak. Hakhakhak..


Inilah FAMILY KBU!! We Are Family ok. The best la aku cakap. Nak tahu kena la join event yang depa ni buat. Semalam pon sampai keras pipi aku. Kerja gelak ja. HUmmmm.. Lain dari yang lain.

P/S: Tak tahu nak tulis apa sebenarnya. Ingat, hubungan kekeluargaan akan kukuh apabila semua jiwa bersatu hati. Majulah sukan untuk negara....

4 ulasan:

ieda CUMA berkata...

jeles ngan gamba 2.. ieda x dpt p...! errrr~

nadzli azlan berkata...

chaiyok2 !! SUKA !! :)

tomatokering :) berkata...

weeeeeeeeheeeeeeeeeee~ memang keras pipi2 dok gelakkan ang je .. hahahaha

cik AngguR berkata...

rugi cik AngguR tak dpt p aritu...dekat dh ermmm sadis