Khamis, 21 April 2011

Baru update

Assalamualaikum..

Dah lama tak update belog. Merantau dan pulang ke kampung baru-baru ni. Humm.. Nak tulis apa ya. Aku pon tak ada idea sebenarnya. Baru-baru aku ke K.L hadirkan diri ke Dinner Jabatan RPPP UM 10/11. Tempat aku mendapatkan ilmu semasa degree dahulu..



Gambar diatas bersama bekas coursemate aku dan bersama pensyarah yang banyak memberi tunjuk ajar serta ilmu yang sangat berguna. Agak rindu dengan mereka semua sebab hubungan aku dengan mereka sangat baik. Sangat terharu apabila mereka masih kenal aku ini.hahahaha..


Cukup lah entry untuk hari ini. Nanti aku akan bgtau lain apa aktiviti seterusnya. Belog ini juga mungkin akan dilupuskan tidak lama lagi. Kerana penukaran email entah apa-apa.

P/S: Takut nak exam. Doakan aku berjaya.

5 ulasan:

Farhana Jafri berkata...

biar btul nk ttup blog ni.. xkn sbb tu je.. tmbah email kat alternatif email tu je la.. bknny ssah pon :)

jemput singgah ANASAURUS :)

saya bukan tomato berkata...

awat ang nmpk gelap ? -.-''

err tayah ttup belog la.. ttup pesbuk je . :P

gdluk exam !

eton berkata...

good luck exam...

zezolla_atin berkata...

gudluck syukri hasshan!

tinggi gak rupanya abg kbu atin neh !

=))

Mr. Straw berkata...

Macih yg wish godluck!!!