Khamis, 3 Mei 2012

Journey to the Historical State!

Assalamualaikum.

Sudah lama guwa tak hupdate belog. Guwa rasa teramat rindu pada belog guwa ini namun apakan daya masa guwa sentiasa tersekat dengan hal-hal remeh temeh seperti tido berlebihan, ber "smash" bersama rakan-rakan dan sekian waktu dengan buku * kenyataan yang agak menipu disini *

Jadi guwa hanya nak update gambar jer sekarang. Tak nak tulis panjang-panjang sebab guwa dah malas nak mengarang merapu meraban nih. Sebab guwa rasa tak ada idea dah nak tulis apa apa.








Travel menggunakan kaki dan mengayuh GEREK @ Basikal lebih seronok berbanding travel menggunakan kereta dan sebagainya. Walaupun guwa teringin naik beca tapi memandangkan harga sekepala RM10.00 so baik sewa gerek ja RM10.00 satu hari.pusing sampai pecah peluh..

Lepas ni guwa rasa nak datang lagi la Melaka. Guwa tak puas musing lagi nih. Hahahahaha. Sekian the journey of young people + cute + comel.

2 ulasan:

onie berkata...

naik gerek la baru syok,tapi kalau aku bek jalan kaki ...baru dapat menikmati keindahan negeri melaka,haha

Mr. Straw berkata...

aku naik gerek la...jalan kaki letih nak mampuih..hg try la..hahahha..kot pengsan tgh jalan..aku still steady la..