Selasa, 3 Mei 2011

Tinggal setahun lagi.lll

Assalamualaikum

Selamat pagi semua. Jangan terkejut kenapa update awal.Aku tengah study sekarang.Hahahahah. Ada exam kejap lagi. Pukul 9.00 pagi. Doakan aku berjaya jawab no. Sempat lagi update time-time ni.Hahahah. Saja rehat, amik masa update kejap. Jadi la..

Dah hampir setahun aku kat penang ni rupanya. Cepat pulak masa berlalu. Macam tak percaya ja kan. Hahahahahha. Tapi itulah, apa yang aku pilih sekarang perlu diselesaikan dalam masa 1 tahun lagi. InsyaAllah lepas ni baru mengorak langkah ke alam yang lagi mencabar.

Dalam masa setahun ni, macam-macam aku lalui. Kenal ramai orang. Terbaru adalah family KBU lah. Memang enjoy kenal mereka ni. Hahahahaha. Cukup lah. Setakat tu ja entry untuk kali ni. Hahahha. Tak tau nak tulis apa dah. Kang merepek panjang jadi tak ketahuan hala..

P/S: Study study!!!

4 ulasan:

eton berkata...

exam psiko yea.... hehehe

syuwai berkata...

gud luk tau ^^

Mr. Straw berkata...

tima kasih..setel sudah..esok ada lagi satu..the last one..

momochan berkata...

All da best !! :)