Rabu, 4 Mei 2011

4 Bulan cuti

Assalamualaikum.

Hari ni aku update belog ja. rajin bebenor la pulak. hahahahhaa. Bukan apa. Mulai saat ini aku akan otomatiknya bercuti selama 4 bulan. 4 bulan yer. 4 bulan.. Gila nak buat apa ni. Cuti 4 bulan. Menternak lemak satu kemestian dah.

Apa kes la pergi buat cuti 4 bulan tak tau. Melambatkan proses aku menamatkan pangajian. Adoi. Jadi dengan ini aku akan cuba senaraikan aktiviti aku semasa cuti 4 bulan ni

1) Balik Kampung (semestinya lah)
2) Pusing Penang dulu..
3) Ternak Lemak
4) Berangan (Jadi usahawan berjaya)
5) Tidoorr
6) Melepak sampai bosan.
7) Buat proposal tesis (Dalam mimpi kot baru idea nak datang)
8) Nak buat apa lagi ni???
9) Main game sampai pecah rumah
10) Makan sampai kembong perut
11) Tak tau nak tulis apa dah ni
12) Kerja (tido,makan,ternak,duit)

Itu jer la aku mampu senaraikan buat masa ni. Hangpa ada ka cadangan untuk aku agar cuti 4 bulan ni digunakan semaksimum yang boleh. Uihhhhhh, jenuh nak buat jadual perancangan ni.hahahahahha

9 ulasan:

Cik Mira berkata...

lame gila cutii!

Erin Azizan berkata...

bro gua nak gi langkawi bulan 6 ni..insyaallah la sbb mber gua kawen..if ang sudi jadi la tourist guide gua...haha padahal gua saja ja komen nak highlight yg gua nak pi langkawi...lalala

Mr. Straw berkata...

Cik Mira: Sistem baru skrg..dak2 yang msuk dgree semua masuk bulan 9 ni.huhuh..tersepit di tengah2..tpksa ikut jgk la..huuhuhuhu

Erin: lu mau datang langkawi ke? boleh boleh.xda mslh takat nak jadi tourist guide tu...

mikro_kokus berkata...

p cari keja part tima la weh....
hahaha! dpt jugak duit poket... :P

Erin Azizan berkata...

insyaallah la..nt papa gua kontek lu..yayy nak naik kabel car skli lagi!

hadiee berkata...

tri-sem punya pasai la ni. kesian kesian. haha

nora amila ghazali berkata...

sob3.. nasib kita sama la.. cuti lama wooohhhh... abisla mmbesar lagi arrr..

Mr. Straw berkata...

Mikro: tu semestinya..hang ada cdgn part time mana2 dak..kot2 la ada kerja kosong..hahahah

erin: bereh dehh..xda mslh..hbq ja nak mai bila..aku nak tutup trus langkawi..hahahahah

hadii: tau tak pa.sistem baru.huhuhuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tension aku baca entry hang ni...

hahaha

exam da 1 lg weehhh