Rabu, 4 Mei 2011

Mula la bosan macam ni...

Assalamualaikum.

Mai mai minum ayaq milo panaih. Khas dari Mr.Setegho.. Kaw-kaw punya bancuh ni. Sedap baq hang.. Hahahhahaa. Layan jer perasan aku ni yang tak ketahuan hala dah.

Tadi pergi bilik NAMI. Kononnya nak layan movie yang the best lah. Sekali tengok movie. Jalan cerita macam haprak lagi. Mendayu-dayu ja cerita dia. Tak da feel langsung aku nak tengok. Hilang terus selera mau tengok. Entah apa-apa cerita daaaaa....

Dalam duk tengok tu sempat lagi duk ngutuk-ngutuk orang. Hahahahaha. jangan tiru perangai kami yang suka bergosip ok! Hahahaha. Gosip panas lagi. Adoiihhh. Macam-macam, bilik NAMI pulak dah macam zoo. Sebab dia bela burung sekor. Tak termasuk burung diaorg lagi la...HHahahahhahahaha. TETtttttttttttttttttttttttt..

Dah-dah, merapu tak ketahuan dah aku ni. Ada program esok tapi tak tau jadi ke dak. Tggu dan lihat jer la. Apa-apa pon kami akan muncul dengan cerita-cerita terbaru. Kali ni cerita apa. Aku pon tak tau lah!hahahaha. Tunggu jer la.

3 ulasan:

tomato berkata...

laki gosip ngalahkan pompuan ! :P

meaw berkata...

bab merapu tu aku solotop mulut ang tu,ngeks! HAHA....

Nor Azlan Mat Isa berkata...

mengarut mr straw!!!!!