Khamis, 31 Mac 2011

Meluat dengan KBU...

Assalamualaikum...

Post entry kontroversi pagi ni. Hakhak.. Oh aku sangat meluat kalau tak kenal depa semua awal-awal lagi. Demmm.. Baru jer kenal tapi semua dah macam seKEPALA. Bukan kongsi KEPALA!!! tapi cepat mesra serta boleh ramas-ramas mesra gitu lagi..errrrrrrrrrrrrrr.....

Aku pon tak sangka! Ibarat dah berkawan sejak sekolah lagi! Padahal baru ja kenal dan jumpa. Tapi istilah tu tak da langsung bagi anggota KBU. kena lah dengan Motto depa ni "WE ARE FAMILY".  Walaupun tak semua aku kenal tapi aku bersyukur berjumpa dengan kawan-kawan baru yang happening.

Macih la kepada geng KBU. Sapa-sapa yang kenal aku tapi aku tak kenal hangpa aku minta maaf la no!! Hahahaha. kadang-kadang pelupa nama. Al-maklumlah baru kenal, nak hafal muka dengan masukkan nama mengikut muka tu lambat sikit!!!!hahahahhahaha.

(Di CKT sg. 2)

Itu jer lah kot. Ramai yang aku kenal sekarang. Kak Shida, Si GKSB, Enchik Angah, KSP (Kaki Plastik), Nadh, (Erika Cinta Nadzli), Adam, Daus (skandal GK), Hadi (team Straw), Pak Cu, Tatia, Amalina, Papa Khai, Onie, Mikro Kokus, Eman, Kak Zai, RM (tak penah jumpa) wehhhh .... Banyak ngat ehh aku nak ingat. sapa tak tersebut tu aku minta maaf!! lupa dah.. hahahhaa.. tapi warga KBU memang mantop lah!!

P/S: Bila nak gathering seterusnya ni???hahahhaa.. nak beramas-mesra lagi. Hakhakhak. 

9 ulasan:

HajarRasdi [BdkKck] berkata...

KBU memang sangat sangat sangat MESRA and BEST! =)

~eZmALiZa~ berkata...

xnk komen byk2.name kite xde.

aDisH.sHidA berkata...

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..syukri kenal akak

fRaMe+LenSeS berkata...

tu dia.. sonok aihh

AdiSuda berkata...

sama dgn ezmaliza jgk..nma tak dak tak nk komen pnjng..

Muslimah Optimis berkata...

hahahha... RM tu Rangers Muslimah ka?? hohoho.. terselit jugak nama aku..haha.. macehh na...

saya bukan tomato berkata...

cetttt !!! melebarkan sayap gosip nampak ! >:P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

wah syukri kenal GKSB la.... syoookknya

kah3...

Syukri Hasshan berkata...

Hajar: memang best gilak

Ezma: sory-sory. len kali punya entry aku buh nama hg noo...

kak shida: mau tak ingat!! ada sorg tu riau smpai xmau tgkap gmbaq!!2 leh igt

Frame: sonok kenai hgpa semua

Adi: rilek weh.. tak tersengaja..

RM: teringat soraa DJ radio ja..hahaha

Bukan Tomato: hahahah..sekali skala lebarkan sayap

GK: hahahah.. ADMIN KBU..Kenai la. Walaupun tiba2 ADMIN baru muncul!! Kenal Ke??hahahah