Khamis, 3 Mac 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG


Aku kembali lagi..Join lagi segmen. Nak join leh klik sini ----> Ben Ashaari. Kali ni disebalik tabir belog plak kena explain. Nahhh.. Bro Ben suh masukkan gambar paling cun mengecun, menawan, bombastik dan senang cerita yang paling lawa la. Malu la pulak nak buh gambar. Tak hencem pon cuma CUTE MIUT ja. Hakhakhakhak...


Latar belakang sipoot!!!

Aku seorang yang sangat2 simple dan open minded. Kalu 1st jumpa nampak mcm macam sombong tapi tak sebenarnya. Bila hangpa dah kenai aku, baru tahu siapa aku sebenarnya. Suka cakap banyak salah satu sifat aku (bila dah kenal orang, tak kenal pendiam sikit) Sekarang masih belajar di US* (bajet U luar negara tapi tak pon) dan bidangnya Master in Planning. Opss, jangan terkejut na, tahu la muka aku ni macam tak layak ja kan. tapi aku CUTE MIUT ok!!!(ayat angkut bakul sendiri) Aku sangat low profile.. itu jer..

Jumlah follower sekarang : 140 jer. 

Bro ada tanya beberapa soalan!! kena jawab lah...

1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

Kalu tak da belog, aku maybe banyak guna Facebook dan baca manga online (peminat ketat-ketat naruto,bleach,onepiece). Aku jugak join fantasy premier league. dak laki tau kot game2 ni. Juga hantu mendownload secara haram cerita2 movie dan anime!!!

2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda.

Bagi aku, belog merupakan satu medium personal life aku. Sinilah tempat aku luahkan segala-galanya dan berkongsi apa jua pengalaman aku spnjg hidup aku ni. Dalam facebook mungkin tak kenal aku secara mendalam tapi melalui belog ni orang boleh kenal siapa sebenarnya aku ni.

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Belog faveret mestilah Bro Ben. kalu tak macam mn la aku leh join segmen ni kalu tak tengok hari-hari. Hahahahaha. Banyak lagi belog yang aku singgah. Aku singgah sebab ada belog yang banyak beri info, pengalaman, cerita merepek yang boleh gelak sorang-sorang, dan macam-macam lah. Nak senarai banyak sangat. kebanyakkannya semua belog yang aku dah follow, aku sentiasa terjah ke situ.

17 ulasan:

efa nur berkata...

hye, salam perkenalan.. efa dtg follow k :)

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Mamaleesya berkata...

jenjalan tengok rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

ceritera asni berkata...

datang dari blog BA..dan follow

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

jalan2 datang terjah dr blog abg ben =)

jom terjah geng segmen nih jom..
kite bako!

Lulu caldina berkata...

140 jer? ok dah tu, kalau bawa gi kepsi, kira penuh satu kedai..ngee..

DaK CoMoT berkata...

comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

man yusoef berkata...

wahahah...same lah..aku pon peminat manga dulu...tapi skrg dah ada blog..so dah lama tak online baca manga

yatie's EPISODE berkata...

dtg dr blog abg ben & follow (:

salam perkenalann (:

nadiemsharmz berkata...

jengok2 dr blog incik ben

salam pkenalan

meh jengok shaye punye lak...hehhe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

blogging since 2008??? wow seriously u also like OTAI blogger.. =)

Yang Comel,
Khumaera Ismail

nur sharfatin che abdullah berkata...

jenguk2 dari di sebalik tabir blogger dr abg ben. kwn , oke ?

R.I.E.Z berkata...

jenjalan tengok disebalik blogger..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

singgah dari blog abang BA... salam perkenalan...

Encik Shino berkata...

salam singgah dan salam perkenalan.

kalu free bleh kunjungi saya..
http://www.encikshino.com/

:)

Kei Seichi berkata...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

http://geekzster.blogspot.com/

Syukri Hasshan berkata...

tima kasih kpd semua yg berkunjung..sory aku lmbt bls..terlalu sibuk lps aku buat entry ni..adoihh....