Khamis, 17 Mac 2011

haih..awt la tenet ni tak bagi update..

Huh Huh Huh Huh!!!!! Maqah maqah maqah... Dari pagi tadi nak hupdate belog tak boleh boleh!!! Demmmm la tenet ni. Tapi aku pelik awat Cik Senyum Maneh (GKSB) leh update?? Satu line tenet kot!! Toek toi. Menyampah kadang-kadang nak tunggu loading untuk tulis. 


 (sumber google)

Kepanasan hari ni. walaupun marah muka aku tetap comel dan cute macam gambar diatas!!!Patut hari ni pergi melawat tapak @ site Gathering KBU!! sory kepada cik GKSB sebab tak dapat nak join sekali. Tak kena time lak. Ada kelas time tu. Aku pergi time kejadian jer la nanti..hahahahahha.. 

Dah bye.. tu jer la. Ada entry lain sebenarnya pagi tadi. Oleh kerana kemerengan line tenet ni aku dah malas nak update. Tapi masih update jugak untuk petang ni..hakhakhak!!!

3 ulasan:

Cik Ila berkata...

Kat Malaysia,internet semua slow kn skrg? gara2 tsunami jepun.ade terbaca entri smlm psl tu.huhu

Syukri Hasshan berkata...

ya ka..mcm tu ka?tak tau la pulak..mungkin jugak..tp cik gksb leh ja update..tu yg heran!!line share!!hahaha

enthunter berkata...

sbb ang x hensem la tu..tenet slow...