Khamis, 10 Mac 2011

1 lagi trip...

Malam ni satu lagi trip aku kena pergi. Kali ni sebuah destinasi pelancongan. Bak kata lect aku, your level now need to see the surrounding!! gain exprience dia cakap. Hah, elok la memang la dapat pengalaman tapi yang duk melabur keluar tu tak kira ka. Kalu free aku memang sangat sokong tapi bila kena pakai DUIT.. Oh tidak, terpaksa pergi jugak sebab compulsory.. Wajib dia kata tapi aku tak kisah asalkan benda tu dapat berikan aku sedikit ilmu dan pengalaman.

Mai aku tunjuk sedikit gambaran awal destinasi aku. Agak korang kat mana ya destinasi ni? Lagipon harga yang aku dapat untuk 3 hari 2 malam hanya RM 195.00 sahaja. Agak berbaloi sebab memang tempat tu aku tak penah jejak lagi.


(sumber google)

Agak kat mana ni? Teka-teka keh. Sapa betoi aku bagi adiah!!! Ni kira destinasi terkemuka kat malaysia. Semua orang tahu tempat ni. Ni 1st time aku pergi. Nak tahu kat mana!! tengok bawah!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
PULAU TIOMAN

itu jer nak cakap. Hahahahahha.. Aku harap perjalanan pergi dan balik semuanya selamat. Korang doa jugak kat aku dan group2 clas aku ok. Boleh meragam la dengan kamera DSLR kawan aku nanti. Heri jangan marah tau aku guna kamera hg sat ja. Tak lama ehh... thanks tau bagi kebenaran aku guna kamera hg!!hahahaha..

Itu saja buat hari ni. Sekadar berkongsi. Macih kerana membaca.

2 ulasan:

♥anas♥ berkata...

perrgghh..syok gila..nak join2.heee

Dang Intan Duka berkata...

best2...
otw g negeri cik siti wan kembang..hihi