Isnin, 21 Februari 2011

Saya Join Bloglist Falia Shazana

Hari tu entry aku banyak pasal MAKAN. Kali ni pulak entry  join BLOGLIST. Aku mendapat jemputan dari cik Falia Shazana ni. Macih la sudi menjemput hamba untuk tersenarai dalam bloglist. Tapi tapi, sebelum dapat kelayakan (macam kena lulus exam lak) kena buat entry dulu dengan syarat-syarat yang telah tuan belog nak. 

syarat-syaratnya adalah :
  1. buat entry "Saya Join Bloglist Falia Shazana"-----> setel
  2. Content entry korang tu tak kesah la pasal apa...Suka hati korang ok?---> setel sudah.
  3. Letak gambar yang korang nak guna (bersaiz tepat taw!)---> setel pon..lambat benor buat benda ni.
  4. Pastu jangan lupa link kan entry korang tu kat ruangan komen nie!----->bereh
  5. Lastly, korang letak la link blog aku ni dalam blog korang ya? Klik sini -----> Falia Shazana

Siap sudah piawaian yang diperlukan untuk mendapat kelulusan oleh tuan belog. Edit-edit sikit gambar burok aku tu. Akhirnya setel jugak... Semua dijemput join na.. Refer disyarat yang ke-5 diatas!!! Tak rugi pon join. 

Ok. aku kena chow dulu. nak kena pegi site pulak!! dapat projek baru. oh malasssss...hahahaha..

3 ulasan:

falia shazana berkata...

update! tQ! ajk la member2 ya! ;)

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

jom join bloglist aku pulak.. :)

Syukri Hasshan berkata...

lepas ni sy join...