Sabtu, 4 Disember 2010

Contest: Ada apa dalam tuh?

Second round untuk episod tag aku. Kali ni cik Fatihah pulak memasukkan nama aku dalam list dia. Suka sungguh dia dengan Panglima perang seperti aku ni. Tahulah aku tak nak tolong dia dalam merencana strategi peperangan. Rupa-rupanya dia telah membuat serangan hendap kat aku pulak. Tak pe. Lepas ni dia pulak yang kena berjaga-jaga. Hahahaha (gelak teramat jahat ). Apa sebenarnya aku kena buat erk! Jap yer, baru tengah mengusha-usha contest ni. Orait, dah faham sikit-sikit (sambil angguk kepala dengan slow motion). Nasib baik mudah ja contest ni!!!



Contest ni dianjurkan oleh Cik Bambam yer. Oh yer, ni merupakan 1st time tuan punya belog ni buat contest tau. Wah-wah rajin benor dia nak bagi adiah kat orang. errrr, kalu 1st contest adiah mesti gempak-gempak (berangan-angan dapat Evo10). Ada syarat-syaratnya, anda kena masuk belog cik bambam yang telah dilink aku kat atas 2!!

Aku buntu sebenarnya ni. Apa kebenda la dalam bekas tu. Haish. errr, takut la nak bagi jawapan. Hahahahaha. Ok, serius-serius syukri!!! Main-main saja hang sekarang, bila nak serius ni? Sebab tu awek lari, harharharh.... Ok! Jawapan aku dalam bekas tu ialah KERONGSANG..ekkk,.. Muat ke benda alah tu dalam bekas kecik tu?macam-macam bentuk kerongsang ada, kecik,sederhana n besar,. 

Belog Cik Bambam dah ok sebenarnya, cuma warna tulisan tu bagi matching la dengan background. Sebab ada beberapa tulisan macam susah sikit nak baca. Just ubah warna ja. Yang lain ok. tak da masalah!!

Manusia bertuah kena tag ialah................

Dah setel kerja aku pada malam ni. Dengan ini diumumkan aku dah selesai buat Tag-tag iaitu sebanyak 2. Hahahaha. 2 jer pon, kecoh betul mamat ni.

2 ulasan:

Ainismaira berkata...

Trima kasih tag saye :)

b a m b a m ' s berkata...

LULUS tapi tak link banner kat sidebar lar..heheh.so betulkan dulu then ur id for follower apa?tidak kelihatan pula.. :P

update me later.. :)