Selasa, 23 November 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

Aiseh men..kena join contest la pulak disebabkan kena tag dengan Fatihah ni. So aku pon masuk la demi kawan aku yang baru ni. Support blogger yer.. orait. malas nak citer panjang. Ni contest oleh Hutan Kabut yer. Dia nak korang cari gambar yang menarik kot. Tak kisah cuma dia nak tagline untuk gambar 2 jer. So tak susah kan. Leh ja join. Hahahaha..

  Ni link contest ni ok (Hutan Kabut)

Disebabkan aku pon tengah bosan tak tahu nak buat apa. Kena pulak tag untuk join contest ni. So aku pon amik la peluang ni nak menunjukkan gambar paling chill la kononnya. Kena ada tagline untuk gambaq ni. Huish. Aku dah try godek-godek dalam external nak cari gambaq lawa ckit. langkah kedua follow belog Hutan Kabut yer untuk join contest ni. Tambah kenalan dah 2.Baguskan. 

Aku malas nak cakap banyak sebab dah tak sabar nak menang adiah ni. Confident ja macam aku nak menang.. Hahahahha. Confident kena ada ok. Err aku dah jumpa gambar yer. Tengok bawah tau. Janga tengok atas lak. Atas banner tuan punya contest ok.

kami memang cute miut. Anda?

Aku suka warna biru aja. Sebab kawan-kawan banyak tanya awat hang suka pakai baju biru? Aku suka aku pakai la. Hahahaha..

Aku tag mereka-mereka ini yer. Minta maap yer memang kena tag. Nasib la


hehe..So anda rasa anda semua sangat Chill? Dipersilakan mempertaruhkan nyawa anda yer..ehh ehh tak la ke situ yer. Mempertaruhkan nasib anda untuk menang adiah k. Syarat-syarat leh rujuk kat link aku tulis di atas.
Okeh..dah siap..sapa-sapa kena tag tu sila join no. Best ni. Nak eratkan hubungan kita-kita yang baru kenal..hehe..

Tak mau cakap banyak. tengah berangan nak menang adiah utama ni. haha.

P/S: Selamat berjuang..hohoho..


15 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

muehehe..berangan ye..
thanks..nnt iqa buat entri nih oke :D

xira berkata...

ahaha~ chenta hati saya ja yg cute miut dlm gmbr turhh.. xP

Fatihah berkata...

waah!!!
bagus, pantas dan efficient sungguh anda..hehe
thanks join ok!
x)

Syukri Hasshan berkata...

well. panglima perang tengah bercuti. so ada byk masa la nak buat benda-benda ni.hahahaha.
xira: ewah2 jgn duk perasan cinta hati kamu sorg je yg kiut. ni tuan tanah lg kiut miut la dr cinta hati kamu 2.hahahah
puteri: sila-sila..nak menang adiah tak?buat la..

Fatihah berkata...

eh syukri, kamu kena letak banner contest kat sidebar tau..

Syukri Hasshan berkata...

ohyh..kejap2..lupa..hahah

Cik Gallus Gallus berkata...

gud luck ;D

rizaros berkata...

salam kenalan.. thank singgah blog sy.. jd follower sy jgak yer at rizaros.blogspot.com.. alamak komen ni hanya yg gatal tgn jer.. huhu.. xper nnt leh join lagi... hehhehe..

akbintangkcikdlangit berkata...

thx tag..ahah..
akn msuk gak muahaha

yana berkata...

thanx tag..yeahh,t wat entry ni sal contest ni gak..haha

idAti mALek berkata...

ye Syukri Hasshan.

trimas kerna turut menjadi warga chill.

follow u back :)

xira berkata...

alamak! gmbr cute miut, suma ada matku.. cmna neyhh? t jatuhla saham kalau letak gmbr ngn dia.. lalala~

S.U.R.I.A. berkata...

suria dh wat ntry nie!!lps di tag 2 org..caya lah

http://sepetgurl.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling-chill.htmle

Syukri Hasshan berkata...

wah..bguih..berjaya jgk akhirnya..hahaha

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

aloha,senang2 mai join contest saya lak..huhu..
http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/aku-pon-wat-contest-gak.html