Jumaat, 26 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

Selamat pagi semua. 

Semalam ada terbaca tentang entry En. Ben. Namun disebabkan mata aku ni yang merajuk-rajuk nak tido, aku tak sempat nak join. Tapi pagi ni dengan semangatnya aku bangun awal nak join event ni. Akhirnya aku berjaya gak join. Segmen ni aku kena listkn 5 blog yang aku suka sangat menjejak kaki kat tanah mereka tanpa meninggalkan sebarang kesan. Kali ni kena tinggalkan kesan ek En. Ben. Dengan ini diumumkan pemenang-pemenang bertuah yang telah dipilih secara profesional oleh juri yang bertauliah (aku la 2).

Ada beberapa sebab kenapa aku suka pegi blog dia ni. Satu sebab dia anak murid aku. Jangan ingat aku cikgu dia kat skolah lak. Aku cikgu belog dia. Caya tak? Mesti tak caya kan? Aku dah agak tapi itulah yang betulnya. Tak caya tanya tuan belog tau. Tapi aku bangga sebab anak murid lagi hebat dari Cikgu dah ni. Aku dah kalah dah dengan dia. Aiseh malu-malu. hahahah. Start dari situ aku dah ikut belog dia. Apa yang dia tulis adalah dari hati dia sendiri. Good job anak murid. hehehe..

Ni sape tak kenal Hanis tak tahu la. Fames gak blog dia. Aku suka baca belog dia. Unik dengan cara dia menulis. Aku suka baca tips-tips dia walaupun banyak yang lebih kepada pompuan. Lantak la. Aku suka. Hohhoho.. 

Tuan belog ni senior aku masa tengah belajar kat UM dulu. Belog dia memang best sangat. Dia suka bergosip itu yang penting. Aku suka gosip-gosip ni. Hahahaha. Kadang-kadang dia serius tapi aku rasa nak tergelak cara dia tulis untuk luahkan perasaan dia tu. hahahah..

Yang ni aku baru jer follow dia. Aku suka belog ni sebab dia tulis ikut suka hati dia ja. Yer la dah belog diakan so suka hati dia la nak tulis pe. Lagipon aku baru jer kenal dia. Dia ni panglima perang tak bertauliah sebenarnya. HAhahahahha..

Yang ni telah la. Semua orang kenal En. Ben. Tulisan simple je tapi penuh bermakna. Lagi satu cepat sungguh En Ben post entry. Time kerja pon dia sempat post. Hebat tak hebat En. Ben ni. Aku pon tak termampu nak buat semua tu.  

Dari mana aku tau tentang segmen ni. Semestinya Ben Ashaari.

Ok. Dah siap pon tentang segmen ni. Banyak sebenarnya belog yang aku suka tengok tapi dah nak 5 jer. Aku bagi la yang mana aku kerap baca. Hohoho.. Ok Thx En. Ben yer.

10 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

bestnye klu blog ade org minat.. :)

Fatihah berkata...

waaa..(nangis terharu sambil kesat air mata dan hidung)
syukri, awak dah buat saya senyum sampai cramp petang2 macam ni..
u make may day..x)
thanks okeh..jom saya belanja makan!

Syukri Hasshan berkata...

ehh..jgn nangis..
nk belanja ka?wah best ni..
hmm..nk mkn pe ek?aahjaaja

Fatihah berkata...

hahaha..kalo pasal nak belanja laju je ek..
cakap je nak makan ape, nanti saya antar guna pos laju..;p
okeh?

Fatihah berkata...

ahah!!

SAYA PUN SUKA BLOG AWAK LA !

x)

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

hamzah ian berkata...

takde orang minat blog gua.. sob2..

Syukri Hasshan berkata...

fatihah:
thx oh.. terharu la pulak.hahah..

hamzah ian:
tak pe bro xda org minat. nnti ada la org minat bro.

wannurfazrini berkata...

terjah dr blog ben !

Ati Masrif berkata...

salam kenal syukri.

thanks singgah blog kita ye
masih tgl di langkawi ke

kak ati follow u ^_^

Syukri Hasshan berkata...

wsalam.
masih tinggal di langkawi tapi skrg berada d penang. pulau jugak.
macih follow sy.