Ahad, 7 Ogos 2011

Kembali

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan. Semoga bulan yang mulia ni membawa sejuta perubahan terhadap keimanan kita sebagai Makhluk ciptaan Allah S.W.T. Aku kembali ke dunia belog setelah seminggu tidak aktif. Masih mempunyai semangat untuk berbelog.

Tiada apa-apa yang hendak dituliskan sangat. Tak tahu sangat nak update sebenarnya. Baru terasa nak menulis tapi bila masuk dalam post dah hilang pulak idea tu. Hampeh toi. 

Semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dari sebelumnya. Membersih jiwa dengan mempertingkatkan amalan dan ketakwaan kepada Allah S.W.T. Sesungguhnya Dia Maha Mengetahui... Menjaga iman dan mendidik nafsu kita.

Sekian. Jumpa lagi.....


4 ulasan:

NasZ berkata...

selamat kembali ke dunia blog..

MOHD NASER.com

Dd berkata...

selamat berpuasa :)

cintatulip berkata...

slamat berpuasa syukri.. :)

zezolla_atin berkata...

salam ramadhan abg langkawi~