Sabtu, 15 Januari 2011

Wah...tak kusangka!!!!

Selamat malam semua. Ni mesti semua dah nyenyak tidor. Hari ini baru aku berpeluang nak update belog sebab agak TERBUSY dengan asgment! Letih nak menyiapkan benda-benda tu!! Malam ni aku teruja sikit. Sebab tak sangka belog aku telah di Follow bro Ben Ashaari. Terharu betol. Tak bro Ben sudi jugak menyinggah kat belog aku ni yang seringkali terbengkalai! Kalau time aku sibuk..


Terima kasih diucapkan kepada Bro Ben Ashaari kerana sudi mengFOLLOW belog ni. tak sangka OTAI belog sudi singgah kat sini. ;-). mood gembira la malam ni! jom tdo....

2 ulasan:

FaKArePa!n berkata...

tahniah2!!

Syukri Hasshan berkata...

bukan senang!!akhirnya..