Khamis, 6 Januari 2011

Segmen 2011: MEREKA KATA


Assalamualaikum......
Hari ini aku terdetik untuk mengJoin segmen En. Ben Ashaari. Ni segmen terbaru untuk tahun baru. Kalu hangpa semua nak join boleh klik kat nama yang diberi yer!! Walaupun otak aku tengah berserabut nak kena buat terjemahan untuk esoknya. Aku gagahkan jugak tangan ni nak masuk segmen ni. Tak banyak kena buat cuma kata alu-aluan jer. 

Mula-mula aku nak ucapkan selamat datang kepada anda-anda semua ke belog aku yang penuh bersawang sebab aku belum bayar gaji pekerja aku nak cuci belog aku ni. Hangpa boleh panggil aku Syahir... Eh eh eh tak tak tak yer. Boleh panggil aku SYUKRI @ KRI @ SYUK (tak suka panggilan ni). Umoq aku masih remaja dan sangat COMEL ok. Dah lama mengembara dalam dunia belog ni sejak tahun 2008 tapi tahun 2010 baru kembali aktif. 

Belog aku ni lebih kepada personal life aku. Apa aku INTIP, MENGENDAP, TEROPONG, PANDANG semua tercatat dalam belog bersawang ni. Terpulang kepada hangpa semua sama ada suka atau tak dengan apa yang aku tulis dan aku tak pernah paksa siapa-siapa untuk membaca belog ni. Apa-apa pon aku hanya insan biasa yang ingin mencari kepuasan sendiri dan melihat persekitaran melalui perspektif dan pandangan aku. Tak berkaitan dengan siapa-siapa pon OK!! Sekali lagi aku ucap selamat datang dan harap anda semua terima aku seadanya. We are not perfect!! But we can make it different... 

6 ulasan:

Farah Shamsudin berkata...

salamziarah...hehehehehe...

PotMat CeToNg berkata...

hai syahir...sihat???
hahahahahaha

Syukri Hasshan berkata...

farah; salam ziarah..
Epol: hg perli aku ka pa? main-main aja la tulis tu..hahahhaha

f y z a berkata...

assalamualaikum :)
suke header blog awk dgn beruang kat tepi tu..comel sgt2.. :)

Lulu caldina berkata...

Betul ke penyokong bola?

nur berkata...

Singgah ole ole bola..
jemput ke
ALL IN ONE