Rabu, 12 Januari 2011

Thanks Tau.........

Aku muncul semula. Ohhhh, aku dah sihat semula. Alhamdulillah, sudah beransur pulih. Hari ni aku nak cerita apa ya! humm.. Ok, dah ingat! Sebelum aku tak sihat baru-baru ni. Aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada 2 orang yang begitu pemurah. Tiba-tiba depa ni berbaik hati belanja aku makan. Aku ingatkan makan biasa-biasa ja. Sekali depa ni bawak tempat yang paling susah aku nak jejak kaki. Seingat aku last sekali aku makan benda ni pada tahun 2008. Itupun ketua projek belanja sebab untung banyak dulu. Nak harapkan aku PERGI, SINGGAH, TERMASUK, TERJEJAK, TERLANGKAH, SENGAJA LANGKAH, SENGAJA MASUK.... OHHH tidak sesekali aku nak masuk!!!! Aku pun tak tahu sebab aku tak teringin nak masuk pun tempat ITU!!!! Nak tahu tempat apa? Jangan terkejut ok! Diam-diam sudah! Jangan gelak! 








Thanks tau sebab hgpa berdua nak belanja aku..huhuhuhuu.. Terharu sikit! harharhar (dalam hati memang lega la) Orang belanja kan!! Serius weh! PIZZA HUT la tempat paling aku susah jejak kaki! Rasanya baru 3 kali kot aku makan sampai la aku sebesaq dalam gambar tu!! harhar. Tak mau cakap bab umur disini ok!! Cuba tengok muka tu! Ntah apa-apa muka. Mungkin teruja makan PIZZA!!hakhak.. Apa-apa pon THANKS TAU kat hgpa!! Makan sampai muak ek!! Tu la, order banyak sangat!!! hihihi.. Tamat!!

3 ulasan:

PotMat CeToNg berkata...

aduussss........
nk gelak gk ak..
iyer2 ar hg tak pernh jejak sane...

Syukri Hasshan berkata...

hg jgn gelak epol..tp betol la..mn penah aku aku jejak kaki kat situ. Spnjg d UM dlu pon xpenah!! kecuali ms join projek STD la..diorg blnja makan!!2 ja..

yana berkata...

err..rse cm nk glakkn dri sndiri gk..
hahaha..ak pn jrg la n sush ckit kt jjak pizza 2..huhu~

tp,ak ske pizza...i'm lovin' it..hehe~