Rabu, 29 Februari 2012

Hujung minggu punya cuti..

Assalamualaikum.

Setiap minggu mesti ada cuti kan. Mula la dari pelajar sampai la golongan bekerja ni mesti ada cuti dihujung minggu. Aku ni yang student sepenuh masa confom-confom cuti bertimbun tapi sangat penuh dengan kerja-kerja dan tugasan. Abaikan tugasan. Jom balik kampung!

Aku balik kampung lah. Saja rindu-rindu kat kampung. Sebab tu balik. Hohohohoh. 

Tapi setel semua hal tersebut pulang la ke penang semula. Mengadap buku a.k.a muka buku serta buku-buku lain yang tak berapa berkaitan sangat. kehkehkehe...

tapi-tapi mungkin rezeki aku la. Kawan aku mai menumpang sekejap! bos besar kot. Masa untuk mengepau la apa lagi. Kehkehkeh..Nak tau aku mengepau apa? 

Aku mengepau dengan memaksa dia belanja makan Raja Burger Penang! saja nak try test sedap ke tidak burger kat situ.

moh le tengok gambar!!

Si tokey yang belanja adalah org paling berisi dalam gambar nih!

 Burger Arnab!!ohh tak sanggup nak makan sebab arnab comel!aku bedal jugak!

 Burger marvelous adios to!!boleh tahan

 special one! Double exzotik kasawari + arnab + cheese + telur..gila melantak!!


Sekian cerita aku! Kenyang sudah perut time tu setelah membelasah nasi kandar + burger! Hilang la diet aku yang telah diperjuangkan selama berbulan-bulan nih!kehkehke...

4 ulasan:

AYNORA NUR berkata...

salam ziarah
makan2 tu sedapnyer,
dah baca Bismillah...?

Mr. Straw berkata...

wsalam..
sedap la jgk..
msti la baca Bismillah..

Cik Z@i Pen@nG berkata...

sedapnye...kt mn ni syuk?

Mr. Straw berkata...

bukit gedong