Rabu, 5 Mei 2010

Aku bukan Penjenayah!!!

Assalamualaikum.

Sakan aku skrg. Penuh dengan kerajinan skrg ni. Update blog aje.
Bukan pa. Xda keja len dah. Study xperlu. Terlalu byk masa.
Sampai aku pon xtau nk wat apa. So menulis dan menaip la.
Biaq aku merepek-merepek dan merapu-merapu dlm belog ni.

Skrg aku nk crita bnda yg tertgguh. Dah lama kejadian ni.
Cuma aku x smpt nk update bnda ni. Skrg bila Fulltime no Study!
Ni la masa nya. Utk aku imbas kembali.
Nasib baik kejadian ni x serupa Aminulrashid!! 
Tp kejadian ni berlaku sebelum kes Aminulrashid 2.

Meh aku nk tjk skit gmbq bukti. Mmg rasa mcm penjenayah
ja aku time ni. Org lalu lalang tgk semacam jer.
Igt aku ni perompak, pembunuh, pengedar, bapak ayam.
Mcm tanggapan org tgk. Kalu hgpa tgk pon mesti duk anggp cam 2.




Alkisah nya begini. Sebenor-benornya, Keta xleh stat!
Itu satu hal, nk tau sebab knp keta ni xmau stat?
Sebab Keta ni Abis Minyak!! Adooiiii. Sapa punya Keta ni!!
Yg lagi bestnya keta ni mampuih lepas dr Rodblock ja.
Terang2 polis nmpk Keta ni trus bhenti lps dr diorg.

Rosak plan aku! Nk pegi minum jer. Almaklumlah. Aku ni
PENUMPANG. This is NOt MY Car Yer!! Kwn aku punya keta.
Owner Keta ni popular tau. Kalu aku buh name die ni.
Knfom hgpa semua kenai dia. Dia kaki Gosip,Kutuk,Maki, N Hamun.
ahahaha. Cerita2 panas bagi je kat Dia ni. Knfom semalaya tahu!
Sory yer my Friend. Sje nk bagi panas ckit!!hahaha.
Jgn Marah no.

2 la. Len kali hg nk kuaq buh la Minyak! Haduih.
Last2 apa pon xdpt. Balik gitu jer. Aku ni xdpt balik umah!
Tdo kolej jer. Seb baik dekat ngn kolej. Kalu jauh. Huish. Letih!
Terpaksa mengColl si JJR. P cari minyak.

Lepas je isi Minyak. Xmau hidup Pulak bila nk stat!. 
Punya la Keta 2 benci kat aku. Damn betoi. Pe salah daku?
Pas 2 mula si Tok Bon dtg. Siap 2 peronda kot.
2 aku ckp dah rasa mcm penjenayah time 2!

Moral Of Stories: Isi minyak penuh2 sebelum nk kuar jenjalan yer!!
Jgn Jadi Macam aku. Letih menolak keta!

4 ulasan:

I_Hate_Lolipop berkata...

speechless

P/S: kereta tu sgt membenci kau kot...hahaha

enthunter berkata...

hahahaha..keri mmg pjnyah pun...

MSBH berkata...

i hate lolipop: rasanya cm 2 la!
ken: kuang ajor ko ken..kalu aku pjenayah. ko lah konco2 aku!haha

msms um berkata...

wei, JJR tu banyak berjasa kot!! hang ni la keri, baguih tol no?? hang muka pon dah wanted!! hahahahaha sebabb tu polis pakat tengok ang, hahahha