Rabu, 5 Mei 2010

Hari-hari terakhir di UM!!

Assalamualaikum..

Kejap yer. Sedang pikiaq apa aku nk crita kat hgpa semua ni.
Tengah2 malam buta ni xdpt nk tidoq pulak. Haqu betoi!!
*Terlebih Happy*hahahaha. Bukan pa, otak duk bpusing2.
Ari ni lepas aku abis exam. Terus ke Jabatan RPPP.

Aku smpai ja nmpk CBQ duk parking baik punya.
Cnfom mai stdy la 2. Jd aku naik ke jabatan terus ke studio.
Mmg sah mereka berdua-duaan. Hoish. Maksiat!!! Apa nk jadi.
Aku terjah dan berjaya tangkap dua suspek yg sdg sedap melayan
sesama sendiri. Layan buku da. Nk exam. Depa study!!

Lpas 2 aku ke bilik Penyelia aku. Dr. Mela, aku just nk hntq buku
yg aku pinjam ari 2. Lepas 2 aku nk amik borang tp Dr. Mela pulak
dah hantaq. Adoiii!! Cam na nk wat ni. 

Aku smbung lepak kat bilik sumber. Terdapat RA n wanita misteri. 
Baik punya depa bceqita smpai x hingat donia. 2 dia.
Gosip sememangnya satu lumrah kehidupan. Aku pon join jgk.
hahahaha. 
Wanita ini sgt misteri. Tp kalu aku bgtau hgpa. Cnfom kenai dia ni.
Biarlah wataknya misteri no. Suasana bilik ni sentiasa x kering gusi la.
Gelak memanjang. Non stop punya. Pas 2 masuk pulak Lecture!

Berkerut dahi lecture aku ni pikiaq ayat. Kecian kat dia.
Dah macam nk jwb exam aku tgk dia time 2. 
Walhal sdg duk imbas kembali muka2 student dia yg x tentu hala 2.
Hahaha. Time berkomen atas paper time ni. 2 berkerut dahi!!
Sambung gelak sampai la hujan.Tersekat aku kat bilik 2
sampai pukul 5.30 ptg baru ujan bhenti. Letih aku tggu.



3 ulasan:

I_Hate_Lolipop berkata...

ini lecturer muka macam student....huhuhu

MSBH berkata...

hhahah..mmg student pon skrg..student PhD!!

enthunter berkata...

oit2...kabar kat pn.syra....