Ahad, 18 April 2010

Dinner RPPP 2010!!

Assalamualaikum..

ok..agak lama aku tak melihat belog ini.. Penuh ngn sawang dah aku tgk.
huhu. Bukan pe. Sibuk siapkan tesis..
Kali ni nk habaq kat hgpa la pasai Dinner..
haaaa..Br smlm Dinner ni..

Dinner RPPP 2010 yg blangsung pada 17 April 2010 sememangnya sgt2 meriah.
Kehadiran Alumni Batch Pertama!! Sgt teruja.. Berjumpa Super Super Super x 10 Senior.
Sangat byk kenangan dlm Dinner ni.. Aku akan tgglkn RPPP slps ni.
cepat masa berlalu..

Kepada 2nd Year..Tahniah diucapkan. Walaupun ada mslh teknikal sedikit.. 
Anda semua tetap bjaya anjurkan Majlis ini dgn jayanya.
Kat cni aku nk tnjkkan serba sedikit kemeriahan majlis Dinner ni.
sory jgk kepada pganjur Majlis. Kerana merosakkan Backdrop anda..haha.
Kenangan Terindah sungguh 2..hahaha..








Terlalu byk kenangan di dalam majlis ini..
Aku syg RPPP..RPPP tetap di hati aku buat selamanya.
Terima kasih tidak terhingga kepada Pensyarah yg mengajar.
U all are the Best!!

9 ulasan:

enthunter berkata...

ganazzz sgguh kt kan...hbs hncur bakcdrop bdk seken yer...hahahah....

msms um berkata...

hehehehhe
aku pon tak sangka macam mana la bleh jatuh plak backdrop tu..ko la ni keneth lmpat atas stage, btw ni la last even yang menjadi kenangan terindah untuk kita semua... RPPP, ko tetap di hati..
mengajar kita semua erti kehidupan dan kedewasaan..

enthunter berkata...

aku plak...dzrul rr...nk sgt duduk blkng...kan dh runtuh...

MSBH berkata...

hgpa la..aku dh ckp..duk dpn..melawan ckp aku...kn dh hancur backdrop 2...

I_Hate_Lolipop berkata...

bengong...ko kata pakai ultromen?

enthunter berkata...

aku mmg dh lama dh cop tmpt blkng ni..sja bg pgrh bowling,dnner,interaksi,sabah,kauntan-kemamam diri kt depan...hahaha

MSBH berkata...

hahah..rilek la loli..nk cari tang mn pkaian ultromen weh..
ken: sbb kau la ni runtuh backdrop 2!!

enthunter berkata...

bkn aku...hngpa2 suma ni buat sy hampa...

MSBH berkata...

hahahaha...