Jumaat, 30 April 2010

Menuju Destinasi

Assalamualaikum.. 

Humm.. Skrg aku sdg berjuang utk kali terakhir di institusi pengajian.. Exam final year bagi aku pada tahun ini. Moga aku dapat lulus dgn baik.. Harap2 lah..x mo lah jmpa lg.

Dalam kesibukkan aku membuka mata luas2 nk baca nota ni.. Sempat lagi pegi berlibur @ enjoy..
hehe. Kali ni aku bersama sahabat RPPP. Pegi ke Genting Highland.
Dgn cetusan dr Paan yg bagi idea kumpul2 keratan surat khabar Berita Harian.
So kami dpt kumpul sebanyak 14 tiket utk masuk percuma ke Genting.

Tp sedikit kecewa la. Sbb hnya 12 org je dpt g Genting 2.. Lagi 2 org xdpt pegi sbb ada exam lak time 2.. So hnya 12 je yg pegi. Sory kpd Keneth.. Nk wat cam na.
Aku dah ajak p tarikh len tp depa xmau. Aku pun tpksa pegi jgk.
Walaupun da paper nk kena jwb pada lusanya..
Mentang2 la depa dah abis exam awai.. huhuh..
 
So disini aku nk tjk la ckit gmbor2 kenangan yg d snap!!




















Hum. Kepada kwn2 aku sgt seronok time ni. Walaupun aku kena exam lps ni.
Hgpa lak dah leh rileks. Xpa. Jnji aku dpt enjoy dgn hgpa semua.
Lgpun lps ni masing2 akan bawa haluan masing2.
Aku harap kita semua berjaya d masa depan.
InsyaAllah kita akan berjumpa lg. Kalu rajin plan apa2.
Memori yg indah utk diingati.


5 ulasan:

I_Hate_Lolipop berkata...

aku dengki dan rindu geng2 aku....

MSBH berkata...

hahah..jgn dengki..x baik..hahah

enthunter berkata...

geng 3rd yr thun ni best...hahaha...wlpun prsdeny hampeh...hahahaha..aku syg keri...wlpun sllu abaikan aku...blah la...

MSBH berkata...

lu pehal bai..mau mati ka? kutuk aku.. damn!!!

aku manusia kerdil..paan berkata...

Tetibe rindu plak semula kat korang semua..ble nk gather ni..huhuh