Jumaat, 5 Mac 2010

Trip Ke Pantai Timur

Assalamualaikum...

Hmmm..agak lama aku x buka belog ni. Sebenarnya sbuk skit sejak akhir2 ni. Antaranya seperti aku punya tajuk di Atas 2. Baru je abis cuti mid sem trus sambung cuti lagi. Sebab kena g Fieldwork kat Pantai Timur. Bukan cuti tp wat keja la. Tp enjoy2 tetap ada.hahaha.

Geng RPPP 3year thn ni mmg plg best la. Sebab Batch ni lah paling banyak kluar dalam sejarah RPPP. Sakan sggh. Ribuan terima kasih kepada Pn. Syra kerana mencetus idea untuk keluar dari kepompong UM. Thn lepas g Sabah!! Thn ni berkelana ke arah pantai timur. Destinasinya ialah Kemaman dan Kuantan!

Kepada jawatankuasa yang menjayakan trip ini diucapkan syabas. Kerana Trip telah berlangsung dengan jayanya. Kita enjoy habis-habisan kerana sekarang busy la ngn tesis, asgment dan presentation.














Mcm2 pengalaman kami dapat berdasarkan trip ini. Yg penting ini merupakan salah satu kenangan yang paling best kepada Batch 07/08 RPPP. So kepada rakan2 semua marilah kita berjuang kerana kita berada di saat akhir pengajian. Moga kita semua berjaya menggulung ijazah pada tahun ini. InsyaAllah.
Yeeeeezzzaaaaa!!

3 ulasan:

msms um berkata...

wei...
aku rasa kan kita suh puan syra wat lagi trip nak??
kali nak kat oversea plak..
g kat london, baru mengancam..
apa macam bro?? ada brani??
lepas tu semua pakat extand sem hahahahhahahaha

MSBH berkata...

satu trip lg.
ko lak handle yer...
pengangkutan,KKD,protokol,keselamatan,makanan,bendahari,setiausaha semua ko pegang..
kami nk goyang kaki jer.hahaha..
pas 2 kami nk harga paling murah tau. mahal xnk g..

I_Hate_Lolipop berkata...

berjalan je lah keje kome yer?