Jumaat, 15 Januari 2010

Travel for new project!

Assalamualaikum.


Agak lama x melaporkan diri dalam belog ku ini. Dah bersawang aku lihat belog ni. So ari ni nk cuci belog sampai bersih dengan cerita2 aku yg terkini. Kali ini group RPPP akn mengadakan satu projek lagi. Projek ini masih dirahsiakan. hahaha. X boleh bgtau lg. X syok la.


Tp aku n rakan2 seperjuangan telah bersepakat. Macam nk wat kenduri la plak. Kami bersepakat keluarkan sedikit pelaburan la. Utk survey tapak projek ni. Bagi memudahkan segala urusan di kemudian hari. Jadi kami berempat telah Travel ke kwsn tapak projek utk melihat setiap pelusuk kwsn agar bersesuaian.

 

 
 
 
 Ini sedikit gambr aku dilokasi terpilih. Ceh. Sedang memilih utk lokasi lakonan untuk babak seterusnya. Bajet pelakon la skrg ni. hahaha. Lps ni leh jadikan Keneth sebagai pelakon utama.

Sekitar lokasi rahsia. Utk projek seterusnya.

P/S: Stdy utk masa depan


3 ulasan:

msms um berkata...

wei keri..aku dah cakap jangan gatal tangan ltak dalam blog la cter pasal travel ni.. pasal putu bambu yg ko mengcekik 3 ekor yg tak bagi aku tak pe kat pasar malam kemaman kan.. goblok lu... nanti ang lau aku ada ag tak kan share ngan antu pelahap macam ko ni huhuhuhu

matjang berkata...

kemaman, and kuantan...aku dah tahu lama dah...haha

MSBH berkata...

msms: hmboi..suka hati aku la..blog aku..nk gomcah romyak la..pasal putu bambu 2..Paan N Dazrul yg melahap semua 2..aku amik ckit jer.hahaha.sape suh lmbt..

Matjang: ala..blakon la wat x tahu..aduyai..