Sabtu, 2 Mei 2009

Misi serang hendap Cendol Pulut & Pasemboq TTDI

pasemboq & cendol pulut

geng2 2nd year sdg mjamu selera

keneth sdg lyn makan cendol


ni lagi satu aktiviti geng2 2nd year rppp..
berkumpul rmai2 g mkn..
sambil bincang hal negara, gosip liar,
kutuk-mengutuk, 2 keja safuan,amin, keneth.
time ni baru je setel exam..
masing2 dah merdeka..
jd bkumpul ramai2..lepak2..
sbb lps ni cuti sem kn..
masing2 balik kg..jd nk jmpa lmbt g..
so gunakan ms terluang ni utk gembira la..
cendol ni mmg sedap..lyn beb..
lega tekak dpt rs cendol pulut..
lgpon dah msuk 3rd year dah sem dpn..
dh jd super senior..
pas 2 grade..cpt tol ms blalu..
geng2 ni mmg sekepala..
apa2 hal mesti bsama..
bab stdy ker(stdy ke?)
kalu da gosip maka xda la stdynya..
kita jmpa lg sem dpn no..

p/s: cendol pulut ni mmg sedap..
safuan tiap2 ari nk g..
dia ckp gian..hahahahah..

15 ulasan:

matjang berkata...

cendol ni katne?

MSBH berkata...

kat TTDI dpn stesen minyak petronas n bhp....

enthunter berkata...

haha...sedap...sedap...dn sedap...rasa nk bw blik je tauke dia..letak dpn jbtn rpp..blh mkn hari2..hahaha

paan berkata...

wei enthunter yg macam bagus, ko suke cendol pulut ke ko suke org yg buat cendol pulut tu..waaakkaaakaaaakaa

msms um berkata...

wei korang bincang tak cakap ngan aku pon la... tapi memg best giler r lebih2 lagi kalu si KEBAL dan si TULANG 4 KERAT tu ada paham2 la saper... hehehe, aku ingat nak suk mamak tu jual kat depan jabatan rpp la baru syok, mai la pkat2 ramai2 g lagi memg best siot, tapi paan juga yang makan banyak walau kurus blagak hensem tu, huh!!!!!!!

msms um berkata...

wei korang bincang tak cakap ngan aku pon la... tapi memg best giler r lebih2 lagi kalu si KEBAL dan si TULANG 4 KERAT tu ada paham2 la saper... hehehe, aku ingat nak suk mamak tu jual kat depan jabatan rpp la baru syok, mai la pkat2 ramai2 g lagi memg best siot, tapi paan juga yang makan banyak walau kurus blagak hensem tu, huh!!!!!!!

enthunter berkata...

aku suka pulut cendol die...paan tu...mkn bnyk...kalah aku...lalala

enthunter berkata...

x tahan aku tgok pose paan lam gmbr tu...hahaha

msms um berkata...

betol r keneth aku pon tak tahan tengok pose dia, orang lain wat tak tau jer dia yang lebih2 kan... huhuhuhu, bia la, yang penting cendol pulut ni menjadi kegemaran kita semua, huhhu, aku suka kat cendol dia sebab dah macam cendol ko r keneth, hahahaha

I_Hate_Lolipop berkata...

apsal asyik ttg mkn je...

msms um berkata...

eleh tak kan cik lolipop tak suka tentang makan kot, kata nak p mapley, bila lagi nya nak p mapley?? huhuhuhu

I_Hate_Lolipop berkata...

Haih..awatnya x suka..cheq suka makan.jom la..roger la kalau free.lagi 2 hari aku balik Perak.so better be hurry.mlm ni pun takpa.habaq ja sbb dating ,melting,loving dah abis.

enthunter berkata...

hahaha,,apa plak cendol ni sma cm aku??xde kena mngena la..pasni msti rindu cndol plut ttdi....huhuhu..tggu sem dpn la...

paan yg ditindas...~~~~ berkata...

ARGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.......... asyk aku je yg kene kutuk.. da la..malas nk layan korang n blog ni lg..daaaaa~

enthunter berkata...

paan..majuk hahahahaha....